je možné aby niekto vo svojich 18 rokoch bral vzťah s 23 ročným ako vážny a plánoval si s ním aj spoločnú budúcnosť ?? myslíte si že láska sa dá tak skoro nájsť ?
už menej normálne je, keď sú dvaja, obaja 16 a iba jeden plánuje život s tým druhým, zatiaľ čo ten druhý žije prakticky zo dňa na deň a tomu prvému nedochádza aj napriek náznakom, že by mal zbrzdiť . . . O.o áno, chlapom brzdí a to dosť!
samozrejme že to je možné. Nie každý sa v 18 rokoch dá dokopy s hocikým, kto práve príde do cesty ked je volný(á). Proste mám kamarátku ktorá má 22, a od 16 !!! rokov je spolu s jedným chlapcom, a tiež plánujú už budúcnosť. tiež sa im niektorí čudujú, že prečo nechcú skúsiť aj dalšie vzťahy a podobne, ale tak prečo áno ? prečo riskovať keď sa takto našli ? Ja im to len závidím. Mám 23 a nemám priatelku. Nehladám si krátkodobé vzťahy, lebo to nemá podla mna cenu. A ked konečne nejakú stretnem, predpokladám že pár rokov budeme spolu chodiť kým sa vezmeme a založíme rodinu. A ja by som rád rodinu založil do 30. rokov. ale dnešným tempom sa to stále len posúva hore a hore tá hranica. prajem im to aby im to vyšlo, a je to podla mna možné :o)
CO by to nebolo možné, len druhá vec je tá, či to aj naozaj víde Ja som si plánovala s jedným chalanom rodinu a deti uz v 16, čo som bola do neho tak zblaznena
napriklad spoluziacka ma 17 a ma 22 rocneho, stale to sice berie s rezervou, ze sa moze cokolvek stat a sa mozu rozist, ale vie si s nim predstavit zivot
Je to mozne,ale zalezi aj od toho ako dobre sa ti dvaja poznaju...
Ci si sedia v hlavnych zivotnych otazkach...
Na mieste toho dievcata by som radsej pockal este 2 roky... ale nepoznam,takze ak sa citi ,nech do toho ide...sak ked sa popali nabuduce bude opatrnejsia.
Ale inač nechápem toto plánovanie. Veď nech spolu sú tak dlho, ako im to vydrží, tak načo riešiť, že či spolu ešte budú alebo nie? To ozaj nechápem. Akože snáď nechce mať decko v 18, no nie?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
už menej normálne je, keď sú dvaja, obaja 16 a iba jeden plánuje život s tým druhým, zatiaľ čo ten druhý žije prakticky zo dňa na deň a tomu prvému nedochádza aj napriek náznakom, že by mal zbrzdiť . . . O.o áno, chlapom brzdí a to dosť!
what a rhyme!
Ci si sedia v hlavnych zivotnych otazkach...
Na mieste toho dievcata by som radsej pockal este 2 roky... ale nepoznam,takze ak sa citi ,nech do toho ide...sak ked sa popali nabuduce bude opatrnejsia.
heh jasne nech si plánujú veď plánovať si môžu, ale aj tak sa rozídu...