ocakava sex? coze? vari nie... skor nejake pohladenie ega alebo co. aspon dufam. co si jeho byvala? nerobi to z nejakej divnej pomsty? nie je to tvoja mladsia sestra? alebo vasa dcera? to by bolo nechutne... ale tak ci onak je... ved 25 a 13 ? huh?
predstavujem si, ze ludia sa do seba zamiluju po nejakom spoznani sa (nehovorim o platonickej laske). bol by uz len uspech, keby sa taki dvaja mali o com porozpravat.
ano, ta 13tka moze byt mimoriadne fyzicky aj psychicky vyspela, ale je jedna vec, ktoru proste nema - zivotne skusenosti. a preto nechapem to "zamilovanie" aj keby si dokonca rozumeli a nebol to pedofil - lebo podla mna aj tak ten velky vekovy rozdiel vadi, aj ked su ludia na rovnakej mentalnej urovni, lebo proste ona nema skoro nic odzite, chodi na zakladku, nevie, co je to pracovat, byt samostatna, etc.. darmo moze byt vyspela.
cize ja hovorim jasne nie.
a pokial sa mu taka paci, tak to v mojich ociach nie je laska. a je to pravdepodobne pedofilia.
Ale joj,..ako keby 25 ročny chlap bol nejaky 80ročny dedko, a 13 ročne dnes neboli zmachlené ako tie najväčšie....a to čo je medzi nimi vedia najlepšie oni 8)
@sorsha
neviem čo od takého vzťahu očakáva, ale viem do čoho sa zamiloval.
do jej sviežosti, optimistickej energie, naivity, entuziazmu, do toho že ešte nevníma svet ako skurvenú sračku, ale robí jej radosť, a jeho fascinuje že ona to tak vníma, a nevie to pochopiť, ale matne si pamätá že to tak kedysi vnímal tiež, a keď je pri nej tak to tak znova aspoň sčasti vníma, a je to hrozne kúzelné (lebo JE hrozne kúzelné vidieť svet ako krásne miesto)... a tak.
ale budúcnosť to asi nemá. každú hádku ukončí on niečím v zmysle "si ešte mladá, robíš cirkus z nepodstatnosti", a ju to po čase prestane baviť, že keď mu to vyhovuje, tak ju berie ako nerovnocennú.
V mojom okolí bol 14 mesačný vzťah 30 ročného a 14 ročnej čo si myslím, je ešte väčšia pakáreň, čiže mňa už nič neprekvapí či je to, alebo nie je to normálne
Je to možné láska je láska ....nepáči sa mi že všetci označujú toho chlapa za pedofila a uchyláka pretože sám by som chcel o 10 rokov mladšie dievča ale nie zato že by som mal zálusk ale kôly tomu že vyzerám min. o 6 rokov mladšie a nechcem aby o 15-20 rokov bola vedľa mňa zaschnutá starenka. Teraz mám čakať do 30tky aby som si mohol 20tku vybrať?? to je podľa mňa choré
@hexo ja som v 13 mala niekolko takychto vyspelych spoluziacok. ja len nechapem kde sa beru predsudky o tom ze baba vyzera na nejaky vek. je to individualne...nikto by nemal vrvaiet, ze ,,vyzeras mladsie/ starsie'' je to dost urazka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
nemáš zač
mozne to je, ale v poriadku to nie je
ano, ta 13tka moze byt mimoriadne fyzicky aj psychicky vyspela, ale je jedna vec, ktoru proste nema - zivotne skusenosti. a preto nechapem to "zamilovanie" aj keby si dokonca rozumeli a nebol to pedofil - lebo podla mna aj tak ten velky vekovy rozdiel vadi, aj ked su ludia na rovnakej mentalnej urovni, lebo proste ona nema skoro nic odzite, chodi na zakladku, nevie, co je to pracovat, byt samostatna, etc.. darmo moze byt vyspela.
cize ja hovorim jasne nie.
a pokial sa mu taka paci, tak to v mojich ociach nie je laska. a je to pravdepodobne pedofilia.
jedine fakt tú úzku.. čo iné, veď o čom sa dá rozprávať s 13tkou?
neviem čo od takého vzťahu očakáva, ale viem do čoho sa zamiloval.
do jej sviežosti, optimistickej energie, naivity, entuziazmu, do toho že ešte nevníma svet ako skurvenú sračku, ale robí jej radosť, a jeho fascinuje že ona to tak vníma, a nevie to pochopiť, ale matne si pamätá že to tak kedysi vnímal tiež, a keď je pri nej tak to tak znova aspoň sčasti vníma, a je to hrozne kúzelné (lebo JE hrozne kúzelné vidieť svet ako krásne miesto)... a tak.
ale budúcnosť to asi nemá. každú hádku ukončí on niečím v zmysle "si ešte mladá, robíš cirkus z nepodstatnosti", a ju to po čase prestane baviť, že keď mu to vyhovuje, tak ju berie ako nerovnocennú.
A toto by sa dalo už nazvať aj inak.
ale mal rozum....
bleeee