no nahodou ja ju obhajujem nie je to až tak o slušnosti, ale skor o tom ako s tým človekom chceš skutočne byť, na zaklade toho si dohodneš schodzku a keby jej na to záležalo tak ti zavola, ospraveldni sa a dohodne na inokedy.....takže je to normalne, a nie je to slušne ale ani nič nad čim by si sa mal pozastavovať....ale radšej kašlať na nu a isť dalej....
@klaudiqaaa toto má tiež napadlo ja som tiež raz nechal v štychu jedno dievča, ale netušil som, že sa s niekým mám stretnúť, lebo bolo dohadované 2 týždne dopredu. v tom pracovnom strese aj zabudol som na to úplne len zrazu zvoní telefón tak paráda možno sa stačilo, keby sa ozval jej chalan, že je tam a tam, či ide. veď sme komunikatívne tvory ne? preto stretnutia dohadujem max.3 dní pred dňom D
dohodli sme sa normalne, osobne a potom telefonicky. poznam ju zo skoly zadny pokec zadny FB... netusim ako chodite na rande vy...a hej vedela o tej schodzke ked ma ona pozvala nie ja ju ...len teraz nezdviha a neviem ci sa jej nieco stalo alebo co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale velmi slusne to nie je
každopádne ak nič vážne, tak NIE.
A keď nemala kredit, tak existuje internet...
možno zabudla, mne sa to tiež zvykne stávať...
A možno iba ... neviem čo... mala žalúdočé problémy, nemala prístup k netu a nemala kredit.
alebo možno sa ťa hanbí lebo si pre ňu príliš pekný a dobrý!