No v podstate je to aj tuším celkom bežné, ved 14 ročné niektoré sú už teda dobré kurvy, a ten 22 ročný určite nebude inteligentný jedince, skôr asi taký permanentne napitý a "nebezpečný" absolvent SOU
nevyjadrovalo by sa to lepsie zlomkom?? akoze napriklad 14 1/12 rokov ...aby sme vedeli urcit kolko mesiacov uz od narodenin prezila..podla mna to je praktickejsie ako tie mätuce desatinne cisla
Dosť často si také mladé dievčatá hľadajú starší chalani ktorý niesu moc vyspelí a rovesníčky ich nechcú. Preto idú cestou ľahšieho odporu a omotajú si nejakú mladú pubertiačku...česť výnimkám. Ja som sa o 14ročné prestal zaujímať v 17tich proste mi už prišli až príliš detinské a povahovo nevyrysované. Takže pre mňa je to nepochopiteľné.
No ako ja sa skor zaujimam o starsie ako som ja...nejde ani tak o vek, ale tie 20+ ...to uz inak rozmysla, ma to viacej rozumu, je to skusenejsie a da sa s tym pokecat aj o vaznych veciach. Pre mna, je ale vztah 22 rocneho typka so 14 rocnym dievcatom...hm...fajn nieje to pedofilia, ale pochybujem, ze normalneho vyspeleho 22 rocneho muza dokaze zaujat 14 rocne dievca...ale trebalo by poznat konkretne osoby, takze vo vseobecnosti...imho, ano je to normalne, aj ked sa to vymyka z normy.
podla mna nie ... ja som vek nikdy nikdy neriesila ked sa maju dvaja ludia radi je jednio kolko maju rokov.... je to len cislo .. zalezi od ich povahy charakteru zodpovednosti citov atd atd..
no myslim ze je to extrem ano su aj horsie pripady ale podla mna to je hovadina a z lasky to urcite nie je maximalne tak ta 14-tka chcela vyskusat nieco nove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
No v podstate je to aj tuším celkom bežné, ved 14 ročné niektoré sú už teda dobré kurvy, a ten 22 ročný určite nebude inteligentný jedince, skôr asi taký permanentne napitý a "nebezpečný" absolvent SOU
Čo mu závidíš?
Divné. Pre mňa áno, pre niekoho možno nie.
Mentalita dnesnych "sleciniek" 14rocnych je velmi slaba...