Ahoj, zaregistrovala som sa na jednu stránku Inter Pals, ktorá vlastne spočíva v tom, že si tam môžete písať s ľuďmi z celého sveta Dnes ráno som sa tam registrovala a už teraz si tam píšem asi s 5timi ľuďmi po anglicky (s Američanmi, Angličanmi, Dánmi
tiež sa čudujem, prečo si si nezvolila iný región....ale tak tuším sa to tam dá zmeniť ešte dodatočne....tých ľudí aj tak zväčša vôbec nezaujíma zkadiaľ naozaj si a okrem Bratislavy len minimálne percento pozná nejaké iné slovenské mesto...napríklad jeden Poliak mal raz problém určiť, kde sa vlastne taká krajina ako Slovensko nachádza
nezda sa ti to trochu paranoidne? snad niesi jedina obyvatelka toho mesta, si mysliis zeby ta niekto hladal po celom meste z niekolko tisic obyvatelmi?
Podľa mňa je jedno či dáš pravé mesto alebo nie, lebo ak by by si narazila na nejakého psychopata, ten keď ťa bude chcieť nájsť tak ťa nájde aj bez adresy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A mne by sa to nepáčilo, ale nepríde mi to nebezpečné .
začni chodiť na Chatroulette tam sa toho báť nemusíš a za chvíľu si zvykneš aj na to že 90% hovorov bude začínať webkamerou na cicinu