predstavte si situaciu, ze vas partner/partnerka byva na internete kazdy den.. ale z neznameho dovodu sa tu 1 den neukaze.. je pre vas dolezite aby vam dopredu alebo v ten den aspon zavolal kde je?? alebo mu davate uplne slobodu??
@wampirekiss - dobre je to napisane. malo to byt na internete. a ak by mi povedal, ze tu nebude aj tyzden tak v pohode prezijem. nechcem ho kontrolovat ani to nerobim. ale bojim sa o cloveka, ktoreho lubim ked neviem co s nim je. to je vse.... a priatel ma neotravuje nikdy.. neviem ako teba
jezis, den sa neukaze na nete a ja by osm mal panikarit ? ja som aj proti tomu aby sa pár spolu stretával každý den, 3-4 dni za týžden podla mna stačí, aspoň sa navzájom neomrzia ...
hm...ja viem, o com to je....je to take zvlastne...ale tak ked mam vztah na dialku...tak sa bojim...ale zeby som volala? to nje...ale tak us...po tretom dni kebyze sa neozve...tak asi mu zavolam....
takzeeeee @se7en , @hangtime11 , @majajaj , @lamouette , @marketqa , @reddwarf5555 , @punxee , @sheily , @bublinqac - len aby ste boli vsetci v obraze nepanikarila som kvoli 1 dnu ani by som nebola schopna sa kvoli tomu nahnevat. len som bola zvyknuta, ze sa tu prihlasi kazdy den a ak nie aspon mi da vediet. vy si mozno vo vasom vztahu navzajom vadite, ale my sa jeden o druheho bojime a sme radi ked vieme kde ten druhy je. taktiez som mu nevolala (ako tu jeden podotkol) ani inak nekontaktovala. davam mu aj slododu. ale niekto si tu asi pletie slobodu s normalnym zaujmom - sloboda = neobmedzujem ho v nicom. nech si ide tam aj tam aj tam... ale chcem vzdy vediet, ze je v poriadku...len som bola zvedava ako ste vy zvyknuti jednat so svojimi partnermi.. ale ako vidim nic moc good luck vsetkym.....
@hangtime11 - kto tu je agresivny? ja som v najlepsom klude dokonca mam usmev na tvari a v hlave len optimisticke myslienky .. a nie vsetko co tam bolo napisane bolo na teba...
@katusa14 - ja som nepovedala, ze vyzadujem od neho aby mi hlasil, ze ide s tym a s tym, tam a tam, pride vtedy a vtedy len sa mi zda normalne ( a vela dalsim ludom, ktorych poznam ) ze ak partner ide niekam na dlhsie ( 1 den napr. ) tak my aspon povie "idem s kamaratmi von, pridem niekedy zajtra" alebo pod. aby som onho nemala strach... ale jasne, ze mi nemusi oznamovat napr. "idem do obchodu, za 10 min. som doma".. chapes co chcem povedat?
@enajka och keď to berieš takto ... je to tvoja vec ako berieš svoj vzťah ( veľmi vážne samozrejme ) ... mne je to jedno ... otázka bola : dali by ste mu slobodu a ja som odpovedala, že hej ... tak čo tu riešiš a píšeš nenormálne dlhé komentáre =D
@18 oo..ano..sa jeden.o druheho..bojite......čo maš 40 a ti manžel neprišiel domov?... to je podla teba normalny zaujem?...no fajn tvoj..nazor aj ked vedšina si o tom dačo mysli
Obdivujem dievčatá, ktoré sa s niekým vyspia a potom ho otravujú v jedenásťsekundových intervaloch..Prezváňanie, infantilné esemesky, "uisťovanie o citoch", výčitky á la materská škôlka, bombardovanie cez RP, TS, ICQ, MSN, FB a neviem čo ešte.
Na mieste tých chalanov by som zmenila číslo, prefarbila si vlasy, odsťahovala sa do iného mesta a už v živote nešla na net.
Hovorím všeobecne, ale kľudne si to vezmite osobne.
@narazuvzdornaa - ak to bolo aj mne adresovane. tak ta trochu poopravim.. po 1. mojho mileho mam uz vyse roka ( nie je to nic na jednu noc ) a po 2. ja ho neotravujem. ani sa mu nevtieram (viem, ze to chlapi nemaju radi ).
@marketqa - ano. podla mna je normalne, ze ak viem, ze VZDY rano je na internete a 1 cely den sem nepride mam obavy, ze ci sa mu nieco nestalo. obavy ano ale zato mu nebudem vypisovat ako blba, ze kde je s kym je a kedy pride - to by uz nebolo normalne. ale toto sa mi zda. 100 ludi 100 nazorov.. pekny den
@rowdy - haha rob si srandu! len si to ( a vela dalsich ) trochu blbo pochopil. ak by sem nechodil uz rok (aj cosi) pravidelne rano ale bol by tu raz za cas okay. ale ked tu bol nalepeny kazde rano a potom cely den nic. tak som mala prirodezene obavy..... no nevtieram sa mu a ani neziadam aby mi vsetko hovoril (kam chodi a pod) nechajme tak.. papa
@jaro1991 - uz sa to vyriesilo a kontrolovat ho nekontrolujem. vsak nie je moj majetok aby mohol chodit von len ked mi to oznami. len som mala proste o neho strach. tod vse a myslim, ze je to normalne... ale ostatni ne tak neriesim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a prečo by ti mal každý den volat,ježíš to ta neotravuje?
Na mieste tých chalanov by som zmenila číslo, prefarbila si vlasy, odsťahovala sa do iného mesta a už v živote nešla na net.
Hovorím všeobecne, ale kľudne si to vezmite osobne.
ne, sorry, ked sa o neho bojis, mu zavolaj ale nekontroluj ho priliz