lebo ste zapadnut do partie tak sa hrá na jedného z nich!!
spolužiačkin brat bol jednotkar slusny chalan a od 5.rocnika prisiel do nasej skoly nasiel si partiu "fetakov" a zacal najprv len cigy potom aj drogy travu uz bol zavisly babku okradol o 60 O00 otca o 6000 sestre predal mobil aby si kupil travu a injekciu.. teraz ma 16 a uz je 2 roky na lieceni v tatrach: disappointed:.. a naco to bolo dobre,??.. na nic
@baarculiq presne to sm si myslel aj ja...jeden nemenovany (nie ja) sa tak na nas mam pocit ze uz nadobro vysral a chodi s partickou co dopadnu asi podobne...
pre vsetkych...chcel sm v tejto teme rozobrat preco je to tak a nie ci ja drogujem abo nvm co...ale vidim ze normalna diskusia sa tu s vami neda viest...
@11 ved to o tebe nepovedala ze si to ty-klud chlape...a ja tiez nie...ja hovorim o vsetkyx! ano hadzem vsetkych takych do jedneho vreca/okrem tych z donutenia a pod./
preco sa zavisly clovek meni? pretoze latka, na ktorej je zavisly, je pre neho odrazu vsetko a preto na ostatne veci - rodinu, skolu, priatelov zacne kaslat. ake jednoduche ci nie tak si to myslel?
@12 azandalaaat chuape..sa nedoseeer! a ked sa ti diskusia nelubi...co uz..ja som ti napisal nazor preco je to tak podla mna..ked si to nepochopil moj problem to nieje-apropo o tebe som nikdy nic nepovedal a ani tvoje meno som do huby nevzal tak sa nerozculuj!
@inkheart ja viem ze sa tomu mam vyhnut...ale chcem aby sa tomu vyhli aj moji kamarati...aby sa nedali " na zle chodnicky" nechcem ich stratit...zalezi mi na nich...a to hovorim bez srandy...
ako nejdem tu nadavat na fetakov...ale ak niekto zacne z drogami pod 18 je poriadne jebnuty...takisto ako s chlastom ci sexom pod 15 howgh dohovoril som
@20 nvm mno ale ten alkohol ludia beru uplne inak ako drogy...lebo clovek raz skusi, dvakrat, trikrat a bud povie staci nechcem abo bude pokracovat a interval medzi uzivanim sa bude zmensovat...nevravim o konkretnej droge ale celkovo o drogach mam pocit ze je to tak...
@22 vies cely problem je v tom ze ludia nad 18 vacsinou vedia do coho idu...ale tie decka co zacnu zo vsetkym tak skoro to robia len preto ze to robia aj kamosi ci za to aby vyzerali pred niekym coolovo...
ano aj ja som zacal pit v 16 a bola to pekna kokotina pretoze som chcel zapadnut do kolektivu a aj sa mi to podarilo...ale potom mi zacal chlast chutit a velmi, ale som rad ze som s nim prestal...teda nevravim ze si obcas nedam ale uz nejdem do nemoty...kludne by som si dal aj travu keby mi niekto zadarmo ponukne ale viem do coho idem...ale tvrdsie uz nie
moja spolužiačka bola milé dobré dievča kým sa nedostala do parite feťákov a teraz už len húli a fetuje a keď príde do školy raz za týždeň tak už to je rekord (a aj to po druhej hodine odíde že je jej zle :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
spolužiačkin brat bol jednotkar slusny chalan a od 5.rocnika prisiel do nasej skoly nasiel si partiu "fetakov" a zacal najprv len cigy potom aj drogy travu uz bol zavisly babku okradol o 60 O00 otca o 6000 sestre predal mobil aby si kupil travu a injekciu.. teraz ma 16 a uz je 2 roky na lieceni v tatrach: disappointed:.. a naco to bolo dobre,??.. na nic
Drogy nikdy!
@boxer161 cakal sm kedy mi tu niekto takyto nieco taketo napise...chces aj odpoved k tomu...
@ethric a alkohol je co??? ci to neni droga?
ako nejdem tu nadavat na fetakov...ale ak niekto zacne z drogami pod 18 je poriadne jebnuty...takisto ako s chlastom ci sexom pod 15 howgh dohovoril som
ano aj ja som zacal pit v 16 a bola to pekna kokotina pretoze som chcel zapadnut do kolektivu a aj sa mi to podarilo...ale potom mi zacal chlast chutit a velmi, ale som rad ze som s nim prestal...teda nevravim ze si obcas nedam ale uz nejdem do nemoty...kludne by som si dal aj travu keby mi niekto zadarmo ponukne ale viem do coho idem...ale tvrdsie uz nie
@26 to uz je chyba osobnosti