Stala sa mi taká jedna vec. Cez víkend som bola na jednej chate a bol tam aj môj dobrý spolužiak, ktorý sa mi priznal, že ešte nikdy nemal babu a že je panic. Nič by na tom nebolo zvláštne, keby mu pomaly neťahalo na 21 rokov a pritom škaredý nie je, čo m
aj ja mám podobného kamaráta ,má 24 a tiež mi takéto naznačuje ,ale asi to nie je zo zúfalstva ale zistil svoju orientáciu .....nebudem radšej menovat,že to je @erjedna
@efyks Prestaň! Ja som fakt zúfalá, pretože mám ho rada, lenže vždy to bolo také na kamarátskej úrovni
@momoglamorous To je pravda! Ale ani nevieš ako ma to prekvapilo. Vieš, toto storočie je plné kurevníkov a keď tam nájdeš niekoho takého "nevinného" (ja viem, vyznelo to ako keby som opisovala šteňa , tak je to šok!
@5 a tak, šak ťa nikto nenúti preboha...keď nad ním tak nepremýšľaš, tak nie si predsa povinná byť jeho prvá a myslím, že ani o nič nejde. Vrzne si inokedy...
@sima136 prave preto ze je taky nevinny, prosim ta nerob to! pre jeho vlastne dobro. ak ho mas naozaj rada, povedz mu nech pocka na tu pravu. bude to ovela lepsie, ako ked sa s niekym vyspi ,,zo zufalstva". ste predsa len kamarati, teraz sa vam to mozno zda ako dobry napad. ale co ak nahodou v buducnosti najde tu pravu, a bude si trhat vlasy ze na nu nepockal, ze sa choval tak slabomyselne a podlahol hormonom pri prvej prilezitosti.
myslim to vazne, ak ti na nom zalezi, prehovor mu do duse aby pockal
Nie, nie birdzáci tu sa zastavíme!
Ja s ním nechcem SPAŤ! Ja len neviem, čo mám robiť, lebo mu nechcem zlomiť srdce. Fakt, ho mám rada, len ma prekvapilo, to čo povedal... A čo som chcela vedieť, tak je to, že ako by ste sa zachovali vy k tomu...
@momoglamorous chceš sa hádať alebo biť ? alebo čo tak z ostra?
do dnes neviem prečo ženy takých nechcú ale podvedome k ním inkilnujú - prirodzený pud rozmnožovania sa tomu tuším vraví .. zopakujem podvedome nie vedome teda nie všetky
@efyks tak ale na kurevnika by mali letiet len kurvy alebo sliepky a tym padom maju toho chlapa "rady"v zmysle na nezavazny sex, co nie je nic na chvalenie
myslím, že na tom nie je nič divné, chvalabohu, že sa ešte v tejto dobe nájde zopár jedincov, ktorí netrtkajú od 15tich a nestriedajú každý mesiac v posteli inú babenku.
ak ho nechceš, povedz mu to na rovinu ale citlivo. nech si chalan nerobí nádeje.
@inversi chcela si napisat hlupane a hento znie jak mierka na muzov v praveku, sorry mna taki chlapi absolutne odpudzuju a este taki, co si myslia, ze su najvacsi pani vdaka tomu
@janehonda z toho robis ako keby to bol sobas alebo ako keby si bral hypoteku
No co, ono to v podstate vobec nie je o krase ani o tom, ako je niekto mily. Kolko skaredych chalanov ma pekne baby atd. Je to najma o vystupovani a charizme. Darmo je chalan pekny ak stale slusne sedi, hanbi sa babe prihovorit, flirtovat s nou a jednoducho "neposuva hranice" a celkovo vsetko sa hanbi robit. jednoducho je prehnane hanblivy a hanbi sa spravit nejaky krok do predu, lebo sa boji. Jeho chyba.
byť v 21 neskúsený mi príde v poriadku. ale aby na chate to skúšal na spolužiačku, tak toto nie :ehm: to zaváňa zúfalstvom, a vtedy ani to, že nespal s každou druhou, nie je bárs aká cnosť
Každý človek je iný. Častokrát tí najveselší naoko sú najsmutnejší vo vnútri. Nevieš, čo ho trápi a možno naozaj len nemal šťastie na lásku, niekoho to postretne neskôr a niekoho nikdy. Choďte spolu von sami a jemne mu to povedz a objím ho
Preco by nemohol byt? To musi prist o panoctvo v 13tich,16tich, 18tichkev 25ke? Je to lazdeho osobna vec kedy najde tu spravnu osobu, a ked to chcel urobit s tebou, tak asi si pre neho ta spravna osoba, pri ktorej to nebude lutovat, ze to urobil s tebou.
panictvo u mužov je strašne "precenovaná" téma a zbytočné halo sa robí okolo toho.....ak muž chce príst o panictvo už silou mocou tak sa chyti a zaplati si radodajku a vybavené ....moze si povedat "už nie som panic",ale čo z toho? akože čo sa zmenilo? človek je stále taký istý ako bol len mal ftáka zasunutého pár minút ,no wau pojebeme sa z toho .....uplne zbytočná vec celý ten princíp čo niekto vymyslel ,že panic/nepanic
@sima136 do veku 18 a pol som nemal babu a ani sa nebozkával.
tož na čo sa to pýtaš? či je možné že spoločnosť je nastavená tak že proste ženy majú v týchto veciach navrch, a že takú situáciu udržiavajú napríklad aj tým že odsudzujú chlapov za jeden zo základných ľudských inštinktov?
je to možné a je to úplne bežné. je to jedna zo základných ženských psychomanipulačných techník.
predpokladám že keď sa ti o tom kamarát priznával, tak to bolo s vcelku veľkou dávkou hanby (za to že je panic), a zadruhé s vcelku veľkou dávkou obáv (za to že vyhlásiš že je úchyl alebo niečo také, už len preto že o tom hovorí).
@janehonda to ze mam nazor aky mam neznamena, ze vy som vliezol do postele s kde kym. V kazdom pripade "cakat na toho praveho" v tomto je uplny nonsens a len skutocne velmi naivny clovek si moze mysliet, ze prvy clovek s ktorym bude mat sex bude tym, s ktorym bude do konca zivota.
A este si neodpusim poznamku na margo temy. Ano je to divne. Vzdy ked nieco nikto nechce tak spozorniem lebo na tom nieco divne urcite je.
@janehonda
nie s každým ale to teraz nebudem mať sex s partnerkou len preto, lebo si nebudem istý, či je tá pravá?
"Sorry holka ale vieš, nie som si istý či si tá pravá, počkajme so 150 rokov, kay? "
Samozrejme, že je to možné.. a neviem, čo sa každý furt obracia na "dnešnú" dobu.. praveze kedysi sa brávali už aj v 14tich a mali skôr sex ako dnešná mládež
@sima136@momoglamorous kurevnici existuju len preto, lebo existuju kurvy aka chlapi chcu sex, lebo kopa zien chce sex a nema problem dat pomaly prvemu "cavovi", ked jej to uz chyba
z vlastnej skusenosti viem povedat, ze kurevnici maju viac uspechu u zien, lebo ako vravi @semhamforas nemaju problem posuvat hranice a cvikom uz vedia, kedy a ako ich posunut, a im nevadi, ked ich 99 zien odmietne, ked ta sta im da, tak je to fajn, lebo ked ide chlapovi len o sex, nic si nerobi z odmietnutia....
@janehonda to je blbost, su ludia, ktori nikdy nestretnu niekoho praveho, a to kvoli tomu ma zit jak mnich ci co?...ved prave preto by ho mala @sima136 zaucit, aby pochopil, ze sex je len sex a laska je nieco ine....mne osobne tiez vadilo, ze som panictvo stratil celkom dost neskoro, a nakoniec som si uvedomil, ze je to len pud, strasne precenovany, ktory maju aj zeny mimochodom
Pripomína mi to kamošku ,ktorej som nahovoril , že som panic a tak milo sa ma spýtala " A chceš ešte byť ? " Čiže by si si možno z nej mala brať príklad a tiež sa pekne spýtať.
@momoglamorous myslím, že je málo takých čo sa predstavia. Ahoj som "kurevník", len aby si vedela o tom vravím. Tí proste niečo v sebe majú nakoľko sú tými "kurevníkmi"
a to niečo z nepochopičiteľných dôvodov priťahuje množstvo žien. Divila by si sa.
@semhamforas prave preto by si mal podla mna clovek NAJSKOR niekoho najst, s kym vie ze bude do konca zivota a potom s nim sapt (ano, mam tym na mysli manzelstvo)
@lepka myslim si, ze je ovela lepsie NEMAT s nikym sex, ako potom zistit ze to nebol ten pravy. bohuzial toto ludia v dnesnej dobe nechapu. radsej sa vyspim s niekym, koho nemam rad len aby som nevyzeral ako hlupak ze tak dlho cakam.to je teda myslenie. aby si vedel, moji rodicia na seba cakali 30 rokov, a zvladli to uplne v poriadku
@hoperpohroma suhlas, vzdy som sa divil, ze v dnesnej dobe je viac panicov ako panien, ale je to tym, ze zeny v mojom veku casto najprv obrabali len ti najvacsi cavovia (ktori si medzi sebou tocili vacsinu dievcat) a postarsi chlapi
@newcomer viem ze to mozno znie hlupo, ale ano. ja osobne (a dufam ze nie som jedina) si samu seba vazim, nemam v plane s niekym spat len aby som to ,,mala za sebou". som ochotna aj cely zivot byt sama, ak nestretnem toho praveho. viem ze v zivote stretnem plno ludi, ktori ma budu za to povazovat za divnu, budu ma ohovarat alebo prehovarat ze to nema zmysel, ale ja mam toto presvedcenie zakorenene hlboko v sebe. a mimochodom, myslim ze clovek ktory hlada vazny vztah, caka na toho praveho, nema s tym mnisskym zivotom problem. jedoducho sa nenecha ovladat obycajnymi pudmi ako zviera
@janehonda akoze teoria je to pekna a samotna myslienka chvalihodna no v realite to je len utopia. Sa pozri na to aka vysoka je rozvodovost a kolko parov je takych, ze su spolu nasilu (kvoli detom, hypoteke) a doma to maju aj tak peklo.
Jednoducho aj keby si s jednym clovekom vydrzala 20 rokov (co je dost mala pravdepodobnost, ze niekto taku osobu najde na prvy pokus. Asi aj vyhra v loterii je istejsia) tak ked sa s nim aj tak rozvedies tak si povies a hen s tym debilom som prisla o panenstvo
@semhamforas tych parov co su spolu z donutenia je mi luto, aj ked vacsina si za to moze sama. prave preto si vezmem niekoho az po dlhej a zrelej uvahe, kedze na rozvody neverim. (som vychovavana v krestanskej rodine. velmi sa tak sice nechovam, ale mam iste hodnoty ktorych sa mienim drzat). mienim si zobrat muza, co bude uznavat rovnake hodnoty ako ja (ak ho najdem)
podľa mňa na tom nie je nič divné, že ešte nemal babu... na jednej strane sa ľudia sťažujú ako každý v príliš mladom veku začína so sexom a na druhú stranu 20 ročný chalan panic je akože divný....
a to aké má s tebou úmysli to vie len on... ale neviem prečo by podľa teba mal za každú cenu chcieť už o panictvo prísť s hocikým... možno chce naozaj babu na vzťah, práve teba lebo sa mu páčiš a rozumiete si alebo tak...
@hoperpohroma Kde tych hanblivych chlapcov vlastne stretavas?
@janehonda ja ti to poviem tak, rob ako chces, len nevravim, aby clovek isiel do toho, lebo to "chcem mat za sebou", ale preto, ze "chcem zit novy zivot-sexualny zivot"...a inak pre zenu je vzdy lepsi skusenejsi partner, ale i dost zenam to nevadi, vid @52
...nenapísala si otázku... Chce s tebou chodiť? Páči sa ti? ...tak kde je problém? ...alebo sa spýtal, že či sa s ním vyspíš??? ....akoo to sú podľa mňa dosť odlišné veci..
@inversi viem, ze ich je vela, ale nevolala by som ich zeny, lebo zena som aj ja (mala by som byt, ale potom sa hanbim za svoje pohlavie, tak sa radsje anzvem chlapom )
Mne sa strašne páči ako väčšina dievčat píše názory ako je to super úžasné, že sa v dnešnej dobe nájde chalan, ktorý je v 20-ke panic, že nejebe na každom rohu a podobne. Pri tom, keď jej to ten chalan povie tak je už za divného...
Navyše moja osobná skúsenosť je taká, že baby chcú strašných rebelov, ktorí sa v niečom odlišujú (fetky, metalisti,gitaristi, egoisti, bicyklisti a podobní cukríčkovia) a chcú si ich zmeniť na svoj obraz. A keď im normálny chalan, ktorý je v 20-ke panic, pretože má nejaké hodnoty a city povie, že s nimi chce niečo mať tak v ňom vidia iba "istotu".... Povedia si, že ak to nevýjde s tým rebelom tak ten dobrý chalan na nich počká a vždy u neho budú mať šancu.
@bannednick ak chalan nejebe na každom kroku je gay alebo nemá sebavedomie...toť názory mojich kamošiek v podnapitom stave
A hej, baby potrebujú niečo riešiť, toho rebela prerobiť, ale nie je to nič príjemné počúvať narážky od žien, aby si sa zmenil slusniakov berú ako citovú istotu, proste necenia si ich, a berú ich ako trulkov,ktorí našťastie od nich nič nechcú...istotu hľadajú ženy, keď chcú mať decko, inak im je to jedno, hlavné mať nabuchaneho macha, ktorý ich zasponzoruje, a ktorý im dovolí chodiť sa kurvit na diskotéky...a takto sa správajú tie najkrajsie....tie menej chcú to isté, ale nemôžu si to dovolit
@bannednick no a? Veď správny chlap pije, ťahá dennodenne nahodnu kurvicku do postele...o mňa sa začali ženy zaujímať až vtedy ,keď som flirtoval skoro s každou a budoval si fake image kurevnika..najprv boli odcudzujuce reči,neskôr vtipky a nakoniec keď len potrebovali čistý sex, tak so mnou skákali do postele...ono kopa žien z času na čas chce len čistý sex, ale aby nevyzerali ako šľapky, tak sa vyspia chlapom,čo sa o ne aspoň dlhší čas snaží, i keď po sexe na nich seru jak furt
@otvoreneokno@70 ..ale preco automaticky predpokladáš (ty, alebo hockdo, takmer všetci), že v tom musí byt nejaký trik, že to svoje panictvo pužil len jako fígel a malý ojeb ?
prečo jednoducho nemožu ludia prijat, že nemusí ..mat nič ..naseksované nieto ešte v 20tke, ale ani v 30, 40tjke, ani za celý život? :/(
sa tu tlačí že všetci samí supermani, géniova, modeli, (v ženskej či mužskej verzii..) atd..
(indíd, však tie ledva 300€ platy (medián), atd atd na Svk tomu zodpovedajú, takí nadčloveci sú tu všetci.. )
kdo nemá pod 20r., za sebou najmenej 20 - 150 keksov, vztahov, frájkov,/ báb, najmenej 2 vš, a 20-ročnú prax a študium v prestížnom obore, tomu sa to ani nepočíta, odpísaný,-á z matrixu :p :/(
to zas mal nekdo príma nápad na takúto tému ;/( , kde ste kdo všetci vy vegáni, nechcete ist radšej debatit o tích vegánstvach vs mäsá. atd, klidne aj celý den, tie žrútske témy sú docela ..neutrálne :-S :happy: :letim:
@sima136 Bol by som úprimný, ak ti dá niečo najavo, ty tiež mu povedz čo cítiš.
Som starší, a som na tom podobne. Nechcem si niečo skúšať s nejakou ženou. Chcem si založiť rodinu. Považujem to za rozumné a v súlade s pravou láskou. Potom budeme "skúšať" s manželkou splodiť dieťa... :letim:
@lyterka Lebo trik je vo všetkom...a keby som jasnovidec a viem či si pekná alebo škaredá tak ti predpoviem tvoju budúcnosť na základe mediánu tvojej skupiny krásy. (ano, aj ja poznám slovo medián)
Zeny si vymysleli, ze chlapi su kurevnici,aby ospravedlnili to, ze same su kurvy. Markyz de Sade
Z mojej skusenosti mozem povedat, ze panici veria,ze existuju panny a kurevnici, ze existuju len kurvy. V skutocnosti je mix oboch, zalezi od toho, s akymi ludmi sa stykas
@otvoreneokno Pouzil uz niekto na teba ten trik a ty si naletela ? I ked ti chlap povie, ze si pekna je to trik, aby ta pretiahol a nic ine....preboha ty s jakymi hovadami prichadzas do styku? @lyterka mas u mna plusovy bod
@echoechoecho skôr si myslím, že nie a mňa by týmto človek fakt neohúril, mňa už by to asi nebavilo ale videla som dnes nejakú časť HIMYM a bol to diel o bárnyho trikoch na ženské, tak mi to len proste napadlo
našťastie, mám celkom harmonický, trojročný vzťah a tak už veľmi neviem, čo chlapi vravia ženám, keď ich chcú pretiahnuť. ten môj sa ku mne pritúli a objíma ma, hladká a tisne mi do vlasov a na krk božteky.
O__o "Nechce sa mi veriť, že by bol tak dlho sám, pretože pôsobí ako veselý človek..." lebo iba na tom stojí život
Poznám mnoho ludí bez nejakých hlbšovzťahových/sexual experiences ktorí vedú úplne super život a nejedná sa o asexuálov...a ani o ludí škaredých alebo psychicky dojebaných
len sa prosím ťa nestavaj do ulohy "spasitela" ktorý aby si pohonkal ego, predloží svoju vagínu, ktorá spasí jeho utrápenú dušu alebo ako sa to vníma .D
@lenkaska1 kedy sa prosím ťa ľudia brali v 14tich?...teda skôr mi povedz storočie a kontinent, moja prababička sa narodila v roku 1913 a vôbec vtedy nebol sex v 14 roku života normálny a predstav si, ľudia sa vtedy v tom veku ani nezvykli brávať...to si si prečítala v nejakom ženskom časopise?...
@sima136 Tak ja som mal jednu babu ale panic som stále, a to som dosť starý, tak ale ja nie som spoločenský typ, neviem sa rýchlo odľúbiť.
Tak to že sa ti tak priznal to musel mať veľkú odvahu, tak ale ty musíš vedieť či chceš. Nejde každému len o sex, niektorí sme takí že nám stačí tá super zamilovanosť na začiatku vzťahu, alebo vlastne viac ako sex partnerke nemôžem dať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
@momoglamorous To je pravda! Ale ani nevieš ako ma to prekvapilo. Vieš, toto storočie je plné kurevníkov a keď tam nájdeš niekoho takého "nevinného" (ja viem, vyznelo to ako keby som opisovala šteňa , tak je to šok!
damm
@jurito
som zvedavý čo vymyslí on na teba, hue heu
myslim to vazne, ak ti na nom zalezi, prehovor mu do duse aby pockal
prečo by si mal búchať hlavu o stenu preto, že si to nestrážil pre tú pravú / že o to prišiel s inou
proste wtf
@sima136
ty terza ako rozmýšlaš či mu z lútosti daš alebo nie alebo ako toto mame chapať
no tak je panic, no a co
Ja s ním nechcem SPAŤ! Ja len neviem, čo mám robiť, lebo mu nechcem zlomiť srdce. Fakt, ho mám rada, len ma prekvapilo, to čo povedal... A čo som chcela vedieť, tak je to, že ako by ste sa zachovali vy k tomu...
do dnes neviem prečo ženy takých nechcú ale podvedome k ním inkilnujú - prirodzený pud rozmnožovania sa tomu tuším vraví .. zopakujem podvedome nie vedome teda nie všetky
ak ho nechceš, povedz mu to na rovinu ale citlivo. nech si chalan nerobí nádeje.
No co, ono to v podstate vobec nie je o krase ani o tom, ako je niekto mily. Kolko skaredych chalanov ma pekne baby atd. Je to najma o vystupovani a charizme. Darmo je chalan pekny ak stale slusne sedi, hanbi sa babe prihovorit, flirtovat s nou a jednoducho "neposuva hranice" a celkovo vsetko sa hanbi robit. jednoducho je prehnane hanblivy a hanbi sa spravit nejaky krok do predu, lebo sa boji. Jeho chyba.
@lepka @semhamforas je dost smutne ze to uz ludia neberu v dnesnej dobe vazne. sex pre nich nic neznamena, vliezli by do postele s kazdym
tož na čo sa to pýtaš? či je možné že spoločnosť je nastavená tak že proste ženy majú v týchto veciach navrch, a že takú situáciu udržiavajú napríklad aj tým že odsudzujú chlapov za jeden zo základných ľudských inštinktov?
je to možné a je to úplne bežné. je to jedna zo základných ženských psychomanipulačných techník.
predpokladám že keď sa ti o tom kamarát priznával, tak to bolo s vcelku veľkou dávkou hanby (za to že je panic), a zadruhé s vcelku veľkou dávkou obáv (za to že vyhlásiš že je úchyl alebo niečo také, už len preto že o tom hovorí).
A este si neodpusim poznamku na margo temy. Ano je to divne. Vzdy ked nieco nikto nechce tak spozorniem lebo na tom nieco divne urcite je.
nie s každým ale to teraz nebudem mať sex s partnerkou len preto, lebo si nebudem istý, či je tá pravá?
"Sorry holka ale vieš, nie som si istý či si tá pravá, počkajme so 150 rokov, kay? "
zrejme si nebola jedina
z vlastnej skusenosti viem povedat, ze kurevnici maju viac uspechu u zien, lebo ako vravi @semhamforas nemaju problem posuvat hranice a cvikom uz vedia, kedy a ako ich posunut, a im nevadi, ked ich 99 zien odmietne, ked ta sta im da, tak je to fajn, lebo ked ide chlapovi len o sex, nic si nerobi z odmietnutia....
@janehonda to je blbost, su ludia, ktori nikdy nestretnu niekoho praveho, a to kvoli tomu ma zit jak mnich ci co?...ved prave preto by ho mala @sima136 zaucit, aby pochopil, ze sex je len sex a laska je nieco ine....mne osobne tiez vadilo, ze som panictvo stratil celkom dost neskoro, a nakoniec som si uvedomil, ze je to len pud, strasne precenovany, ktory maju aj zeny mimochodom
a to niečo z nepochopičiteľných dôvodov priťahuje množstvo žien. Divila by si sa.
Chvála (Bohu a) tebe, že si jedna z normálnych
@lepka myslim si, ze je ovela lepsie NEMAT s nikym sex, ako potom zistit ze to nebol ten pravy. bohuzial toto ludia v dnesnej dobe nechapu. radsej sa vyspim s niekym, koho nemam rad len aby som nevyzeral ako hlupak ze tak dlho cakam.to je teda myslenie. aby si vedel, moji rodicia na seba cakali 30 rokov, a zvladli to uplne v poriadku
Jednoducho aj keby si s jednym clovekom vydrzala 20 rokov (co je dost mala pravdepodobnost, ze niekto taku osobu najde na prvy pokus. Asi aj vyhra v loterii je istejsia) tak ked sa s nim aj tak rozvedies tak si povies a hen s tym debilom som prisla o panenstvo
a to aké má s tebou úmysli to vie len on... ale neviem prečo by podľa teba mal za každú cenu chcieť už o panictvo prísť s hocikým... možno chce naozaj babu na vzťah, práve teba lebo sa mu páčiš a rozumiete si alebo tak...
@janehonda ja ti to poviem tak, rob ako chces, len nevravim, aby clovek isiel do toho, lebo to "chcem mat za sebou", ale preto, ze "chcem zit novy zivot-sexualny zivot"...a inak pre zenu je vzdy lepsi skusenejsi partner, ale i dost zenam to nevadi, vid @52
heh "odvenčekovala* ;p superské slovo
Navyše moja osobná skúsenosť je taká, že baby chcú strašných rebelov, ktorí sa v niečom odlišujú (fetky, metalisti,gitaristi, egoisti, bicyklisti a podobní cukríčkovia) a chcú si ich zmeniť na svoj obraz. A keď im normálny chalan, ktorý je v 20-ke panic, pretože má nejaké hodnoty a city povie, že s nimi chce niečo mať tak v ňom vidia iba "istotu".... Povedia si, že ak to nevýjde s tým rebelom tak ten dobrý chalan na nich počká a vždy u neho budú mať šancu.
Supy poďte do mňa.
A hej, baby potrebujú niečo riešiť, toho rebela prerobiť, ale nie je to nič príjemné počúvať narážky od žien, aby si sa zmenil slusniakov berú ako citovú istotu, proste necenia si ich, a berú ich ako trulkov,ktorí našťastie od nich nič nechcú...istotu hľadajú ženy, keď chcú mať decko, inak im je to jedno, hlavné mať nabuchaneho macha, ktorý ich zasponzoruje, a ktorý im dovolí chodiť sa kurvit na diskotéky...a takto sa správajú tie najkrajsie....tie menej chcú to isté, ale nemôžu si to dovolit
hral to na teba, iba si chcel šuchnúť. a vôbec to nemuselo byť prvýkrát, len to znie... zúfalejšie a zároveň viac romanticky
prečo jednoducho nemožu ludia prijat, že nemusí ..mat nič ..naseksované nieto ešte v 20tke, ale ani v 30, 40tjke, ani za celý život? :/(
sa tu tlačí že všetci samí supermani, géniova, modeli, (v ženskej či mužskej verzii..) atd..
(indíd, však tie ledva 300€ platy (medián), atd atd na Svk tomu zodpovedajú, takí nadčloveci sú tu všetci.. )
kdo nemá pod 20r., za sebou najmenej 20 - 150 keksov, vztahov, frájkov,/ báb, najmenej 2 vš, a 20-ročnú prax a študium v prestížnom obore, tomu sa to ani nepočíta, odpísaný,-á z matrixu :p :/(
to zas mal nekdo príma nápad na takúto tému ;/( , kde ste kdo všetci vy vegáni, nechcete ist radšej debatit o tích vegánstvach vs mäsá. atd, klidne aj celý den, tie žrútske témy sú docela ..neutrálne :-S :happy: :letim:
Som starší, a som na tom podobne. Nechcem si niečo skúšať s nejakou ženou. Chcem si založiť rodinu. Považujem to za rozumné a v súlade s pravou láskou. Potom budeme "skúšať" s manželkou splodiť dieťa... :letim:
netvrdím, že je to hanba. moj terajší priatel bol na zaciatku nasho vztahu tiez panic a už nie je každý raz bol
Z mojej skusenosti mozem povedat, ze panici veria,ze existuju panny a kurevnici, ze existuju len kurvy. V skutocnosti je mix oboch, zalezi od toho, s akymi ludmi sa stykas
@otvoreneokno Pouzil uz niekto na teba ten trik a ty si naletela ? I ked ti chlap povie, ze si pekna je to trik, aby ta pretiahol a nic ine....preboha ty s jakymi hovadami prichadzas do styku?
@lyterka mas u mna plusovy bod
našťastie, mám celkom harmonický, trojročný vzťah a tak už veľmi neviem, čo chlapi vravia ženám, keď ich chcú pretiahnuť. ten môj sa ku mne pritúli a objíma ma, hladká a tisne mi do vlasov a na krk božteky.
Poznám mnoho ludí bez nejakých hlbšovzťahových/sexual experiences ktorí vedú úplne super život a nejedná sa o asexuálov...a ani o ludí škaredých alebo psychicky dojebaných
len sa prosím ťa nestavaj do ulohy "spasitela" ktorý aby si pohonkal ego, predloží svoju vagínu, ktorá spasí jeho utrápenú dušu alebo ako sa to vníma .D
Tak to že sa ti tak priznal to musel mať veľkú odvahu, tak ale ty musíš vedieť či chceš. Nejde každému len o sex, niektorí sme takí že nám stačí tá super zamilovanosť na začiatku vzťahu, alebo vlastne viac ako sex partnerke nemôžem dať.