ano je to on, ešte z čias socializmu , keď trpel podvýživú, až za rozmachu v kapitalistickej spoločnosti a vláde ktrorej bol symbolom dobra a statočnosti sa vypásol do dnešnej podoby ......filip
@zajkousko to mas odkial prosimta? ja som pisala, ze ho obdivujem len preto, lebo mal velky vplyv na ludi, vplyvne myslienky a vedel hybat s davmi ludi
Toho kokotskéhu dzurindu by som tĺkol rýľom kým by nevypadol z Bushovej riti... chuj jeden čo uškodil slovensku viac ako druhá svetova vojna! vyjebanec! nech zdochne tam kde je!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
BTW samozrejme je mi jasné, že to nieje on ....
tá otazka je len tak..zo srandy
a čo si čakal, vavrínové vence?
aka téma taka odpoveď .....
@momoglamorous
bez komentu,
debata s tou, ktorá zbožňuje stelesnené zlo v podobe adofa hitlera, by bola pre mňa ponižujúca a vedúca k hriechu
filip
nauc sa citat s porozumenim
sú aj iné osobnosti v dejinách, ktoré by bolo oveľa lepšie spomenúť, ale každého vec, beriem na vedomie .......
filip
(chudák Vlado )
len preto, ze podla teba su stelesnenym zlom, nemusi to tak byt, ale to obmedzeny clovek nepochopi
a keby nieco, @vladqog ma tiez rad gagu
pozor! toto nie je Vlado ale Vladko, zas si sa kopla
filip
@zajkousko monca je v pohode, len je treba ju chapat... A na to clovek potrebuje mat G za menom...
milujem ta za to, co si vcil napisau G za menem
ja som vôbec neriešil teba, ale iného Vlada v inom komente......
nebiť zbytočných komentov@ tvojej slečny, ktorá sa odbavuje cestou nejakého puberťáka na mne, nemuselo dôsť k takýmto komentom ...
bolo by vhodne aby si ju umravnostnil, nepatrí sa na taku slečnu takto reagovať
filip