Toto už kolovalo všade, vrátane Facebooku a podobných kravín, dostatočne dlho, ale je pravda, že ma chytili zimomriavky, keď som to video pozerala. Akurát, na druhej strane, je veľmi smutné, že niektorí rodičia toto robia aj vlastným deťom, a tam ich nemá kto natáčať...
Ale áno, 20 rokov v poriadne špinavej väznici by mohlo pomôcť... ale do ženskej by som ju nedala Asi pekne krásne ku takým poriadnym násiníkom chlapom. To by ju snáď naučilo...
No čo si o tom môžme myslieť? Liečenie?? Vieš čo by jej predpísal doktor weeman? Polhodinku v jednej miestnosti s otcom dieťaťa. Som si istý, že by ju s chuťou rozpáral ako rybu.
1, Kto týra blízku osobu alebo osobu, ktorá je v jeho starostlivosti alebo výchove, spôsobujúc jej fyzické utrpenie alebo psychické utrpenie
a) bitím, kopaním, údermi, spôsobením rán a popálenín rôzneho druhu, ponižovaním, pohŕdavým zaobchádzaním, neustálym sledovaním, vyhrážaním, vyvolávaním strachu alebo stresu, násilnou izoláciou, citovým vydieraním alebo iným správaním, ktoré ohrozuje jej fyzické alebo psychické zdravie alebo obmedzuje jej bezpečnosť
...
Tebe by nevadilo keby ťa niekto hádzal o zem? Ak nie tak daj adresu, trochu sa pohrám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale áno, 20 rokov v poriadne špinavej väznici by mohlo pomôcť... ale do ženskej by som ju nedala Asi pekne krásne ku takým poriadnym násiníkom chlapom. To by ju snáď naučilo...
bez tých nadávok to nešlo, smola
v tom prípadne trest za čo ?
ale dobre je mi jasné že teraz sa tu do mňa všetci pustia, no a čo ...
Je to týranie zverenej osoby.
1, Kto týra blízku osobu alebo osobu, ktorá je v jeho starostlivosti alebo výchove, spôsobujúc jej fyzické utrpenie alebo psychické utrpenie
a) bitím, kopaním, údermi, spôsobením rán a popálenín rôzneho druhu, ponižovaním, pohŕdavým zaobchádzaním, neustálym sledovaním, vyhrážaním, vyvolávaním strachu alebo stresu, násilnou izoláciou, citovým vydieraním alebo iným správaním, ktoré ohrozuje jej fyzické alebo psychické zdravie alebo obmedzuje jej bezpečnosť
...
Tebe by nevadilo keby ťa niekto hádzal o zem? Ak nie tak daj adresu, trochu sa pohrám.
ja by som ju zavrel do včelieho úla plného včiel xD a potom hodil do Zoo hladným levom