je toto normalne..chalan vam nevola dva dni...cakas jak taka p..a a potom sa dozvies od kamaratov ze ked sa ho pytali bol si s nou?...a on nee dnes sa mi nechcelo...co si o tom mysliet...asi len to ze to je..
tento svet je zalozeny na povrchnych aferach ...... pomaly sa vsetci rozvadzaju pretoze sa stale citia mlady a chcu si uzivat zivot ... ale ze niekto ma aj city nato sa nejak nebere ohlad!a podla mna bol s inou .... pretoze ja uz mam tychto vyhovoriek plnu hlavu ....!!!
vies verit je pekne od teba ... ale realita ina ... nikdy never na 100% vzdy mysli aspon trosku nato ze co ked je to inak .... ked budes aspon ciastocne pripravena nato ze mozno to nieje celkom pravda budes lahsie znasat pravdu ...
Tieto detske "problemy" mi pridu fakt komicke. Ja sa priatelke tiez niekedy neozyvam aj 2 dni, pretoze sa mi bud nechce byt s nou, alebo pracujem. To ale neznamena, ze hned musim byt s inou, alebo ze ju nemilujem.
ja si myslim, ze do nie je nejake hrozne... proste su chvile, ked potrebujes den dva byt sam... alebo s kamaratmi... nemoze byt kazdy den len s tebou... sa jednoducho neda
jhuuuj to neje dobre ked ta ma rad tak yb ta nemal mat nikdy dost..a keby ta mal fakt rad tak by chcel byt stebow...a nepovedal by ze nechcelos ami.. to jh uz stare..a trapne..
pozname zvykli sme si ale niekedy aj dlhsie ako 2dni no co uz chalani nemaju tolko casu akomi stale s niecim robotuju a potom su unaveny a sa im nechce
ani mne sa nechce byť každý deň s priateľom. Preboha nie sme manželia, ani spolu nežijeme, tak nemusíme byť spolu denno-denne. Mne stačí jedna SMS za deň.
Inak, chlapi zvyknú hovoriť veci ako "nechcelo sa mi", pričom ženy hovoria "bolela ma hlava"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Nevies si predstavit ako ma najprv znervoznovali tvoje komentare tohto typu teraz sa uz len smejem
Inak, chlapi zvyknú hovoriť veci ako "nechcelo sa mi", pričom ženy hovoria "bolela ma hlava"