minule sme sa tak s kamaratkoou bavili, ye co je vacsi trapas a preco, a tak ma napadlo, hlavne chlapci, co si myslite o dievcati, ktore ma 15 a uz neni panna a co si myslite o zene ktora ma 25+ a je panna?
hra to pre vás vo vztahu nejakú ulohu alebo nie?
urcite je trapas ak ma zena skoro sex, lebo chapes, len da jednemu z jej napadnikov, ziadna snaha ani nic zvlastne, len nadrzanost....ale nie je trapas, ak ma chlap skoro sex, lebo dobil srdce jednej z jeho vysnivanych princezien a nemal sex len za nadrzanost ako zena...inak panna 25+ ak je pannou preto, lebo nie je skareda alebo tucna ma moj uprimny obdiv a rad by som sa s nou ozenil ...no dobre, uz prehanam
Sú to strašné sračky.
25 ročná panna mi príde, buď ako hnusná piča, okolo ktorej sa ani jeden penis neopováži postaviť, a keď áno tak dotyčná je asi priemerné dievča, ktoré čaká na toho pravého.
15 ročná, ktorá nie je panna. Nuž, je dosť pravdepodobné, že z dievčiny sa do 20 roku života, stane dedinský bike, na ktorom si každý zajazdí. Alebo možno nie.
Ale inak moja Kaja vysadila antiku a ja musím mať kondóm. Takže kondóm = žiadne creampie.
to ze 15tka nie je panna, je trapas, druhe je zvlastne a celkom nerealne na dany vek podla mna, pokial to nie je ortodoxna krestanka, ale furt lepsie jak prva moznost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
nech si každý sexuje kedy chce, ako chce, s kým chce. díky, čáu :letim:
25 ročná panna mi príde, buď ako hnusná piča, okolo ktorej sa ani jeden penis neopováži postaviť, a keď áno tak dotyčná je asi priemerné dievča, ktoré čaká na toho pravého.
15 ročná, ktorá nie je panna. Nuž, je dosť pravdepodobné, že z dievčiny sa do 20 roku života, stane dedinský bike, na ktorom si každý zajazdí. Alebo možno nie.
Ale inak moja Kaja vysadila antiku a ja musím mať kondóm. Takže kondóm = žiadne creampie.