Ti jebe. Nepotrebuješ k tomu žiadne filozofické úvahy, chce ju pretiahnuť. Jedno či má ženu a deti, jedno či je zadaná. Akonáhle ju pozýva na rande, do barov či na diskotéky - ide mu len o jedno. Všetko toto je kulisa - nech sa obe strany tvária "akže nič" - ide len o to. Sme ľudské zvieratá, ktoré tieto kulisy používajú na párenie. Nič viac nič menej.
Samozrejme, že je to v poriadku. Aspoň ja si to myslím. V prvom rade by mala vo vzťahu (v akomkoľvek) existovať dôvera a ak neverí niekto partnerovi, tak sa musí pýtať na fórach a v podstate vzťah nemá!
Žiarlivosť je už druhá vec.
Ľuďom sa nedá dôverovať, ale ak nedôverujete partnerovi, tak hotovo. Kam ten svet speje
@majmarad ja si neviem predstavit, ze by som sla sama s kolegom niekde na diskoteku/do baru.
vlastne odkedy som zadana, tak na diskoteky nechodim a vobec mi to nechyba.
@gothicpoethic tak dôvodov je viac určite Ale nie to som chcel. Najväčším problémom v tých vašich ,,pseudovzťahoch,, je dôvera. Partnerovi nedôveruje obrovské množstvo ľudí. Samozrejme, aj ja by som žiarlil, ale ja napríklad netancujem a nikdy som na tanci nevidel nič zábavné - prečo by som nepustil partnerku si zatancovať na diskotéku??? len preto, že k tancu potrebuje iného partnera? Veď nebuďme malicherní
@gothicpoethic máš pocit, že muž, alebo žena nemôže mať kamarátov opačného pohlavia? pre aký dôvod by sa ich tá bytosť vzdávala -pre vzťah? Ja určite nie, vzťah je pre mňa síce dôležitejší, ale ak by partner odmietal mojich priateľov, tak by to viac priateľ nebol!
@majmarad Toto slovíčkarenie... tak ešte raz a pomaly: opísaná situácia, kedy chlap pozýval zadané dievča na rande a neskôr na diskotéku nie je úplne v poriadku. Papa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Žiarlivosť je už druhá vec.
Ľuďom sa nedá dôverovať, ale ak nedôverujete partnerovi, tak hotovo. Kam ten svet speje
vlastne odkedy som zadana, tak na diskoteky nechodim a vobec mi to nechyba.
Ked si spomeniem na vydatu znamu ako dava svoje story s vydatymi muzmi... ach no nic to by nik nevymyslel to je "made in zivot"