Priorita života je stastie. Clovek nemusi byt vobec intelektual, bohaty, slavny. Staci len ak je stastny. O nic ine nejde. A uz vobec nie o gramatiku ani ako kto pise.
Jednoduchosť ako Forrest Gump? Jemu môže byť skôr ľúto prešpekulovaného a komplikovaného mňa, lebo na rozdiel od neho sa nikdy nebudem zo života tak úprimne tešiť.
Sprostosť v názoroch a mizernom charaktere? Niekedy mi je ich ľúto, niekedy mi vyslovene lezú na nervy.
ja rozdeľujem hlúposť ľudí a celkovú inteligenciu, - to že nemá niekto dobré známky ešte nesvedčí o tom, že je hlupák ale že je menej inteligentný tak isto naopak,- človek s dobrými známkami nemusí mať rozumné rady a "inteligentné" správanie. Poznám ľudí ktorí majú dobré známky ale žeby z nich vrčala múdrosť? kdeže! Sú jak opice robia to, čo robia iný pretože je to "v móde". Kúpia si vec ktorúp vonkoncom nepotrebujú ale chcú ju, aby sa vedeli presadiť. A na otázku "Keby bolo v móde postaviť sa na hlavu a skočiť von oknom" odpovedajú "To je iné" ... (teraz som rozobral situáciu ktorá sa stala teraz, preto tak od veci
Niekedy rozmýšľam aký krásny život majú,o ničom nevedia nič nevidia nepočujú žijú len pre svoje potreby..celkovo sa im žije lahšie. Teraz nemám na mysli nabiflené poznatky ale prirodzenú inteligenciu. Celkovo ludí rozdelujem na múdrych možno(tých je takých 10 percent populacie aj to je vela )a potom sú to podskupiny,ktoré su pre mňa bezcenné .
neznášam ich!! , ale len takých, čo dodžubávajú všetky plány iným ľuďom, čiže nie hlúpych, ale skôr zlomyseľných, intrigánskych, čo sú v istom zmysle hlúpi
nasa solinárka hovorila : len hlupak sa necha manipulovat , takze preto aby bol clovek spoko nesmie ostat hlupy a obmedzeny lebo si respekt neziska a moze s alen dostat na zlu cestu. Je mi ich luto, ked su dobrovolne hlupi, doslova vypatlani, ked riesia kraviny a nic o zivote , a vacsina slovnika su pejorativa a vulgarne vyrazy. To su hlupáci !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale som vďačný rodičom za ich neskonalé úsilie, že ma nakoniec naučili čítať a počítať. I keď im doktori hovorili že to nikdy nezvládnem
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne (Mark Twain)
Jednoduchosť ako Forrest Gump? Jemu môže byť skôr ľúto prešpekulovaného a komplikovaného mňa, lebo na rozdiel od neho sa nikdy nebudem zo života tak úprimne tešiť.
Sprostosť v názoroch a mizernom charaktere? Niekedy mi je ich ľúto, niekedy mi vyslovene lezú na nervy.
Každý je nejaký a pokiaľ s tým ostatní nedokážu žiť tak je to ich problém ...
ale zároveň mi dokonale vedia liezť na nervy tým, ako niektorí prejavujú svoju neinteligenciu (ach)
aký je to vlastne VZOR na normálneho človeka v dnešnej dobe?