@sugy1 to že si pozriem nejaký horor neznamená že mám pri tom stále otvorené oči mne je aj z krvi zle, dokonca aj ked sa o nej len hovorí. Dnes som krájala pečienku a tým som prišla o svoj dnešný obed pretože som ju nedokázala zjesť. Ja viem , je to choré .
Ja síce mäso vôbec nejem, ale keďže z môjho psa vegetariána robiť nechcem, zvykla som si na krájanie všelijakého mäso a dokonca mi už ani chrupkanie kostí nerobí žiadne problémy
Nie, práve neopak, je to vzrušujúce, už ako maličká som vsúvala rúčky do útrob prasiatka vo vaničke. Obzvlášť teraz je to moja obľúbená súčasť varenia, hlavne pri čisteni pečení sa super zrelaxujem, raz ma dokonca vytočil konkrétne Birdz natoľko, že jediným východiskom bolo ísť pripravovať mäso na varenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Už mi nevadia ani vnútornosti.
ale kedysi som sa mu fakt veľmi vyhýbala. lenže keď som si chcela vybiť zlosť pri klepaní rezňov, nešlo inak.
ale sú typy, ktoré áno.
bajdvej, fúj pečienka
(osobne som nejedol maso dlhsie ako 4-5r. a vobec mi nechyba)
Raz.
Ew.
inak my ešte býky, ovce, morky takže anatómia zvierat vychytaná =D