nie je, ani nemienim ho začipovať, som proti tomu, o chvilu budu cipovat aj nas. Z okolia ani kamosi ktori maju psa a venuju sa mu nedavaju cipovat .. mam v prdeli aj celu 300eurovu pokutu
Áno bla bla bla keď sa mi pes stratí tak ho pomocou čipu môžem nájsť ale keď sa mi stratí a prejde ho auto tak mi ho ten čip neoživí.
Ale proste tu ide o princíp. Začína to psami. Končiť to bude ľuďmi.
Keby ste niekomu pred 20timi rokmi povedali, že si musí dať očipovať psa tak vás niekam pošle.
A ide proste o ten ZASRATÝ PRINCÍP, že JA si budem s MOJÍM PSOM robiť ku*va čo ja chcem, nie že mi nejaký idiot povie, že chudákovi psovi musím dať do tela niečo čo nie je absolútne prirodzené a keďže necestujeme so psom do zahraničia nevidím v tom jedno jediné pozitívum.
Ak sa stratí má na sebe obojok kde je adresa veteriára ktorý ho má evidovaný a teda nám ho vie vrátiť.
Tak načo by mal byť očkovaný? netuším, nič ma nenapadá.
Tá pouličná háveď z osád čo behá po ulici a ohrozuje ľudí aj tak nikdy očkovaná nebude a kvôli nim nevidím dôvod prečo by ma mal niekto buzeraovať. Nech sa bodnú
@v3nty myslím že sa dáva na cca to isté miesto a navyše ten čip sa dá pohodlne zničiť zariadením ktoré funguje na tužkových baterkách zo vzdialenosti 1m čiže to pôjde viac ako jednoducho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a keď aj niekedy ešte budeme mať psa, čipovať ho nedáme
BTW aj ja som prečítal zapičovaný
ješteři z pekel !!!
Áno bla bla bla keď sa mi pes stratí tak ho pomocou čipu môžem nájsť ale keď sa mi stratí a prejde ho auto tak mi ho ten čip neoživí.
Ale proste tu ide o princíp. Začína to psami. Končiť to bude ľuďmi.
Keby ste niekomu pred 20timi rokmi povedali, že si musí dať očipovať psa tak vás niekam pošle.
A ide proste o ten ZASRATÝ PRINCÍP, že JA si budem s MOJÍM PSOM robiť ku*va čo ja chcem, nie že mi nejaký idiot povie, že chudákovi psovi musím dať do tela niečo čo nie je absolútne prirodzené a keďže necestujeme so psom do zahraničia nevidím v tom jedno jediné pozitívum.
@orfea2 tatko jazdil?
Jeden mi zomrel kvôli blbému zverolekárovi.
Ja serem celú vládu. Nech si dajú do hlavy mozgy namiesto hován.
A pokuta 300 eur? Kúpim si tereňák a bude mať ešte niekto problémy...?!
Keďže "máme" psy za niekolko dosť euro tak chipovaný jeden už je a další je v pláne
Vôbec im ten chip nevadí ani nič podobné, z krajiny z ktorej je Fenka je to bežné už niekoľko rokov...
Je očkovaný proti všetkému proti čomu má byť.
Ak sa stratí má na sebe obojok kde je adresa veteriára ktorý ho má evidovaný a teda nám ho vie vrátiť.
Tak načo by mal byť očkovaný? netuším, nič ma nenapadá.
Tá pouličná háveď z osád čo behá po ulici a ohrozuje ľudí aj tak nikdy očkovaná nebude a kvôli nim nevidím dôvod prečo by ma mal niekto buzeraovať. Nech sa bodnú
Ale keď sú moc šikovný tak ...