Je vo vašom meste miesto, kde sa organizujú hudobno-divadelné akcie? Chodievate na ne?
Napríklad u nás v Banskej Bystrici sa takéto akcie organizujú len veľmi málo... Čo na to vravíte? (či už na samotné podujatia tohoto druhu, alebo na ich organizovanie).
Hudobno-divadelné = divadlo s výraznou hudobnou zložkou alebo hudobné A divadelné?
V oboch prípadoch by sa niekoľko miest našlo, ale akcie sú buď vyslovene trápne, politicky podfarbené (dni mesta a festival pouličného umenia mesiac pred voľbami..náhoda?), predražené alebo veľmi málo propagované.
Myslim, ze by sa tu nieco rozhodne naslo, ale ja soom sstrasne neschopna, co sa tyka ucasti na takychto akciach. Mne musi niekto vyslovene zavelit "A ideme", aby som sa vzchopila..
ale iba na jednom mieste. možno na dvoch, viem, že v kine oko sa dejú všelijaké veci, ale väčšinou mi to zle vychádza s časom..
akože, na divadle v Káčku som nebola, ale hovorili, že to skvele vyšlo.. Naposledy tam museli kvôli hercom z takej tej lepšej kategórie napariť vyššie vstupné (čo ako úplne chápem) a účasť im rapídne klesla..
Ľudia chcú veľa umenia za málo peňazí, ale treba si uvedomiť, že dnes zadarmo ani kura nehrabe. Pojem "predražené" sa mi ako organizátorovi zdá fakt trápny.
my máme kultúrny dom a tam sú takéto akcie len napríklad keď školy alebo škôlky prípadne gympel vystupuje na deň matiek, na vianoce alebo nejaké také akcie..keď tam nevystupujem tak si to idme pozrieť len keď tam mám nejakého známeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
V oboch prípadoch by sa niekoľko miest našlo, ale akcie sú buď vyslovene trápne, politicky podfarbené (dni mesta a festival pouličného umenia mesiac pred voľbami..náhoda?), predražené alebo veľmi málo propagované.
a inak súhlasím s narazuvzdornou
akákoľvek kombinácia
@bonita
v podstate keď si to porovnám s inými slovenskými mestami, BB je na tom ešte celkom dobre...
ale iba na jednom mieste. možno na dvoch, viem, že v kine oko sa dejú všelijaké veci, ale väčšinou mi to zle vychádza s časom..
akože, na divadle v Káčku som nebola, ale hovorili, že to skvele vyšlo.. Naposledy tam museli kvôli hercom z takej tej lepšej kategórie napariť vyššie vstupné (čo ako úplne chápem) a účasť im rapídne klesla..
Ľudia chcú veľa umenia za málo peňazí, ale treba si uvedomiť, že dnes zadarmo ani kura nehrabe. Pojem "predražené" sa mi ako organizátorovi zdá fakt trápny.