Mne ich na jeseň začalo dosť vypadávať, tiež som sa zľakla. A hlavne v noci, ráno som nachádzala samé vlasy po vankúši :/ Hlavne si ich na spánok nesťahuj do gumičky!!! Skúšala som si to aj oblievať žihľavou, aj taký prípravok som na to kúpila..a myslím, že nič z toho nepomohlo, po polroku to prestalo Aj ked vtedy sa mi zdalo že, och koľko vlasov mi vypadlo!, ale teraz sa mi nezdá, že by to bola nejaká veľká strata. Ak máš husté vlasy, a nie také riedučké ako ja, tak sa niet čoho báť.
Mne vypadávajú zo stresu...brala som na to rôzne tlabletky, vodičky, šampóny a neviem,čo ešte...a nič nezabralo, čiže pokiaľ sa sama s tým nevysporiadam, ono to neprestane.
Mne tiež niekedy vypadávajú .. Moja mama že to máme jak zvieratá či čo Jak im padajú chlpy akože tak nám zas vlasy.. Alebo potom niečoho máš málo tuším vitamínu B
No teda záleží od toho v akom množstve...no jedna moja známa mala s týmto dlhodobé problémy, išla k lekárke a začali jej podávať určité vitamínové injekcie a myslím, že používala nejaké prípravky no to už presne neviem ako...vlasy jej zhustli no zas nie až tak aby mohla rozdávať no má to v pohode
Utekaj čím skôr k urológovi. Vypadávanie vlasov u chalanov v mladom veku môže signalizovať rakovinu prostaty. Na tvojom mieste by som neváhala ani minútu.
ahojky.... tak s tymi vlasmi je to fakt neprijemne hlavne ked vypadavaju a nijak to nejde zastavit.
viem o tom aj ja svoje kedze som uz skusala vselico mozne ....a hlavne ked padanie vlasov moze mat toooolko vela pricin ze to by bolo na dlho tu rozpisovat.
- odporucam tym, kt maju 15, 16 a v takom mladsom veku ked sa to vypadavanie iba zacina prejavovat aby si v prom rade zistili ci to nie je geneticke po rodicoch ci prarodicoch ... tam tiez moze byt iba v kutoch, ci na tope hlavy atd.
- lebo len ked zo stresu tie vlasky vyrastu naspat ale ked je to napr androgeneticka alopecia ked uz raz vypadnu ... tak uz viacej velmi nevyrastu...
- a to obycajna dermatologicka ani nezisti... treba na to trichologicke vysetrenie...teda zajst za trichologom a ten presne vidi a vie povedat a navrhne liecbu a ked sa to zachyti este vcas tak sa tie vlasy daju zachranit ako u dievcat tak aj u chlapcov
- lebo ked to v mladom veku podcenite moze sa vam to vypomstit uz aj v 20-ke ked sa k tomu prirata aj stres ostane vam na hlave uz iba zopar vlasov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
aj mne vypadávajú, ale ako som zmaturoval, tak je to lepšie
a kamarát po štátniciach tiež už neprichádza o vlasy
Ostatní chalani detto.
viem o tom aj ja svoje kedze som uz skusala vselico mozne ....a hlavne ked padanie vlasov moze mat toooolko vela pricin ze to by bolo na dlho tu rozpisovat.
- odporucam tym, kt maju 15, 16 a v takom mladsom veku ked sa to vypadavanie iba zacina prejavovat aby si v prom rade zistili ci to nie je geneticke po rodicoch ci prarodicoch ... tam tiez moze byt iba v kutoch, ci na tope hlavy atd.
- lebo len ked zo stresu tie vlasky vyrastu naspat ale ked je to napr androgeneticka alopecia ked uz raz vypadnu ... tak uz viacej velmi nevyrastu...
- a to obycajna dermatologicka ani nezisti... treba na to trichologicke vysetrenie...teda zajst za trichologom a ten presne vidi a vie povedat a navrhne liecbu a ked sa to zachyti este vcas tak sa tie vlasy daju zachranit ako u dievcat tak aj u chlapcov
- lebo ked to v mladom veku podcenite moze sa vam to vypomstit uz aj v 20-ke ked sa k tomu prirata aj stres ostane vam na hlave uz iba zopar vlasov