No chcem sa len spytat na vas nazor.. ci je katastrofalne..alebo smiesne ked je baba vyssia ako chalan.Som dost vysoka..a moj novy chalan je nizsi no a nvm ze ako sa na to pozeraju ludia na ulici napr. Mne to neprekaza..len ze ci to neni divne?
ked to tebe neprekaza tak co riesis? akoze a teraz keby ti niekto napise ze je to divne co spravis? podla mna je to trosku menej rozsirene ale uplne normalne a v pohode ide o to co k sebe citite a ci to robi problem vam zjavne nie tak potom ? ked ho milujes nie je co riesit
neni to problém, pokial ta netrápi že debilní ludia sú debilní. lebo niektorí to považuju za niečo nie síce zlé, ale zvláštne, neviem ani za boha prečo. Asi to vidia v tom že chlap má byť "hovadský mačo bejk" a žena pod jeho ochranou alebo podobné klasické hovadiny. Čo ale z výškou v skutočnosti nemá moc čo dočinenia
kludne nech je aj o meter menší. tvoj život, tvoja volba, tvoje štastie
tak podla toho o kolko nizsi zas ak je par centi tak ti to mzoe byt jedno, ale ak je to aj o hlavu tak je to dost haluz ale myslim, ze ak sa lubite moze ti to byt jedno co ludia hovoria
zalezi od vyskoveho rozdielu,ak je to 1-2cm moc divne to nevyzera ani by som sa nad tym nepozastavila...urcite to vyzera lepsie ako ked parik kde je nejaka 50rocna truba s 20 rocnym chlapcom sa drzia za rucicky
@12 a prečo sa pozastavovať aj nad niečím takým? ved 50 ročná trúba je spokojná tak ako je aj ten 20 ročný chlapec. osobne mi to príde zvláštne, ale to sú moje sračky a nech sa tí ludia majú radi, to divné nie je.
@14 človek ktorý žije v zjatí mýtov spoločnosti, pseuodorozdeleniach, konzeravatívnych zažitých modeloch správania bez vlastného uvažovania? ano, pre mňa ano. Ale nie vo forme výrazu "debil" ako mentálne zaostalý človek, ale vo zovšeobcnenom zludovatelom výraze slova.
akoze ked to nevadi tebe tak myslim ze neries! jediny kto sa mozno nad tym pozastavi su male pubertalne deticky inak niekto kto ma trosku rozumu to berie v pohode
@20 tunidlo no tak negeneralizuj prosím, ja stále hovorím len o výške
čo je normálne? to čo sa nevymyká z radu, to čo sme si mi sami ako spoločnosť evolučnou cestou určili čo normálne je a čo si neustále určujeme. určili sme si sami hranice v ktorých sa pohybujeme. prirodzene a postupne. a každý v nejakých hraniciach žijeme. čo sa z tejto hranice vystrčí, je nenormálne. Ale túto hranicu(aj ked v určitom časovom úseku vývoja danej spoločnosti velmi podobnú v základných princípoch) máme každý v istej miere inú. Preto pre niekoho je takáto vec zvláštna, a pre niekoho úplne nepovšimnuteľná. To neznemená že kto žije v zažitých konvenciách (lebo v nich žijeme v rôznych formách všetci), nemá vlastné uvažovanie, a nechcel som aby to tak ani vyznelo.
Pravdou je že som jasne nedal najavo ludí ktorých od začiatku spomínam. Nie človek ktorý žije a nahliada na svet zo svojho vlastného prirodzeného uhla pohladu na spoločnosť, vidí svet svojimi očami, považuje za normálne veci, ktoré su v jeho ponímaní normálnymi, ale človek, ktorý na základe toho čo on vníma ako normálne dáva na javo dotyčnej osobe priamo či nepriamo jeho opovrženie nad stávajúcim javom. A človek ktorý sa takto správa, sa mi vzhľadom na to že ide iba o výšku javí tak ako sa mi javí. Samozrejme vyjadriť sa môže ako každý iný, rovnako aj povedať že podla neho to nieje normálne, lebo to naozaj nie je, podla neho.
Jednoducho človek ktorý sa riadi iba tým, čo ako "vypadá" v očiach iných, čo na to povie suseda, čo na to povie mama, čo na to povie ujko z tretieho poschodia, zadupávajúc tak možnosť k niečomu možno skvelému je podla mna hlúpo jednajúci, ale v konkrétnych príkladoch pochopitelný, ak je okolo neho spoločnosť taká ako on.
Moja sestra s jej priateľom sú rovnakej výšky, ale ona rada nosí opätky, takže je vyššia od neho. To skôr jemu to občas vadí.
Ale je to úplne normálne, nad tých sa ľudia už ani nepozastavujú. Svet je už modernejší Nie je len čierne a biele. Veď čo je normálne a čo nie je normálne?
Ja som zase tomu svojmu po plecia (lebo on má 199cm) a tiež ma to nejak moc netrápi, že vyzerám ako taký škriatok
No ako tu už bolo spomenuté- zopár centi (1-2) tak to nejak moc extra nevadí ale keď je to o hlavu tak to je potom dosť smiešne Ale ja by som si s nižším asi moc nezačínala Ale hlavne že sa máte radi
kašli na ludí čo si o tom myslia doležité je,že sa mate radi a ak to tebe neprekáža,že si vyšia aj ked neviem sice o kolko tak je to potom fajn hlavne,že ty sa citiš fajn.ach jaj laska fakt nepozná prekažky
Nie je to divne. je to pekne. Hlavna vec, aby ste sa lubili co tam po vyske. Jeden moj kamos mi raz povedal. vyska moze robit problemy akurad tak, ked pojdete vedla seba po ulici. ale v posteli sa to aj tak strati .
A takto si taki par aspon ludia vsimnu ako taky normalny .... takze urcite to nie je cudne. mne osobne by sa to viac pacilo a ja som tiez nizky.
vies co absolut ta chapem....ties poznam len velmi malo chalanov co su odo mna vyssi a stretavam sa casto aj s tym ze im to vadi ale kaslat na to ked ta ma tvoj rad a nevadi mu to bud len stastna a kasli na nazor inych!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
neni to problém, pokial ta netrápi že debilní ludia sú debilní. lebo niektorí to považuju za niečo nie síce zlé, ale zvláštne, neviem ani za boha prečo. Asi to vidia v tom že chlap má byť "hovadský mačo bejk" a žena pod jeho ochranou alebo podobné klasické hovadiny. Čo ale z výškou v skutočnosti nemá moc čo dočinenia
kludne nech je aj o meter menší. tvoj život, tvoja volba, tvoje štastie
Tým chceš povedať, že len debili to považujú za zvláštne?
No tak nejak
Ono zvláštne je niečo vymykajúce sa z normálu a toto sa z normálu vymyká
Hm, dosť zaujímavý myšlienkový postup ...
Takže ten, kto niečo čo nie je bežné prirodzene nazve zvláštnym tak žije zaužívaných konvenciách, ba čo viac nemá vlastné uvažovanie ...
To je naozaj ... zvláštna ... úvaha
čo je normálne? to čo sa nevymyká z radu, to čo sme si mi sami ako spoločnosť evolučnou cestou určili čo normálne je a čo si neustále určujeme. určili sme si sami hranice v ktorých sa pohybujeme. prirodzene a postupne. a každý v nejakých hraniciach žijeme. čo sa z tejto hranice vystrčí, je nenormálne. Ale túto hranicu(aj ked v určitom časovom úseku vývoja danej spoločnosti velmi podobnú v základných princípoch) máme každý v istej miere inú. Preto pre niekoho je takáto vec zvláštna, a pre niekoho úplne nepovšimnuteľná. To neznemená že kto žije v zažitých konvenciách (lebo v nich žijeme v rôznych formách všetci), nemá vlastné uvažovanie, a nechcel som aby to tak ani vyznelo.
Pravdou je že som jasne nedal najavo ludí ktorých od začiatku spomínam. Nie človek ktorý žije a nahliada na svet zo svojho vlastného prirodzeného uhla pohladu na spoločnosť, vidí svet svojimi očami, považuje za normálne veci, ktoré su v jeho ponímaní normálnymi, ale človek, ktorý na základe toho čo on vníma ako normálne dáva na javo dotyčnej osobe priamo či nepriamo jeho opovrženie nad stávajúcim javom. A človek ktorý sa takto správa, sa mi vzhľadom na to že ide iba o výšku javí tak ako sa mi javí. Samozrejme vyjadriť sa môže ako každý iný, rovnako aj povedať že podla neho to nieje normálne, lebo to naozaj nie je, podla neho.
Jednoducho človek ktorý sa riadi iba tým, čo ako "vypadá" v očiach iných, čo na to povie suseda, čo na to povie mama, čo na to povie ujko z tretieho poschodia, zadupávajúc tak možnosť k niečomu možno skvelému je podla mna hlúpo jednajúci, ale v konkrétnych príkladoch pochopitelný, ak je okolo neho spoločnosť taká ako on.
Moja sestra s jej priateľom sú rovnakej výšky, ale ona rada nosí opätky, takže je vyššia od neho. To skôr jemu to občas vadí.
Ale je to úplne normálne, nad tých sa ľudia už ani nepozastavujú. Svet je už modernejší Nie je len čierne a biele. Veď čo je normálne a čo nie je normálne?
Ja som zase tomu svojmu po plecia (lebo on má 199cm) a tiež ma to nejak moc netrápi, že vyzerám ako taký škriatok
Ale nie. Ak to nevadí vám, tak čo koho do toho
Noo, to chápem, ak ide o to opovrhnutie, súhlasím
A takto si taki par aspon ludia vsimnu ako taky normalny .... takze urcite to nie je cudne. mne osobne by sa to viac pacilo a ja som tiez nizky.