Nie žeby ,ked je holka volna tak sa o nu chalani nezaujimaju... zaujimaju ale zvačšia takí,o ktorych nejavi zaujem a o tych ktorych javi,tak ich ani nehne... a zrazu,ked s niekym začne holka chodiť aj ti,ktorí predtym boli nedostupní sa začnu o nu zaujima
no mne sa stalo, že chalani, ktorí ma zaujímali si ma začali všímať až keď som začala chodiť s mojím drahým... to už mi ale mohli vyliezť na hrb, keď boli vtedy prispatý ...
@mshetfield zaujimavy nazor, a myslim ze aj pravdivy... britsky vedci zistili ze usmiaty clovek je o 127% pritazlivejsi ako neusmiaty (vymyslene cisla ale daco dokazali
urcite to nema nic spolocne s zadanim/nezadanim... aj ja som si daco podobne vsimol na mne ale malokto o mne vie ze som zadany takze to logicky nemoze mat suvis
@jaja0607 súhlasím s tebou.. Býva to tak.. Viem z vlastnej skúsenosti
@freestyler01 Dáka blondína na vysokých podpätkoch, ktorá nikdy o teba ani okom nezavadí je, samozrejme, príťažlivejšia a lepšia "korisť" ako dievča, ktoré za tebou dolieza možno len preto že ťa má fakt rado?..
ale to je fakt ja som cela jedneho chalana no on namna kašlal thak som sa naneho vykašlala po čase našla som si ineho a ked sa dozvedel že mam ineho beha zamnu on hmm =P hehe ale už maa smolu hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@mshetfield zaujimavy nazor, a myslim ze aj pravdivy... britsky vedci zistili ze usmiaty clovek je o 127% pritazlivejsi ako neusmiaty (vymyslene cisla ale daco dokazali
urcite to nema nic spolocne s zadanim/nezadanim... aj ja som si daco podobne vsimol na mne ale malokto o mne vie ze som zadany takze to logicky nemoze mat suvis
Hh najlepšie obrana je utok,čo???xD
No pekne takže nie neodkopol ma nikto,aspon v tejto dobe a ja neako za chalanmi nebeham...
@freestyler01 Dáka blondína na vysokých podpätkoch, ktorá nikdy o teba ani okom nezavadí je, samozrejme, príťažlivejšia a lepšia "korisť" ako dievča, ktoré za tebou dolieza možno len preto že ťa má fakt rado?..
Ach vy chlapi..
nemyslia si potom chalani, ze o nich dievac nema zaujem? ak za nimi "nebehá"?
ale nie, vsetko asi treba s mierou, a vsetko zavisi od konkretneho pripadu/osoby...