Hm môj frajer nežiarli vôbec a je to také...deprimujúce...Ja som zase hrozne žiarlivá...teda nie až tak že by som ho nútila prerušovať kontakty so všetkými kamoškami
Ale zasa tie možnosti také nevyvážené, ja by som dal, že žiarlivosť je čisto osobnostným rysom človeka a s láskou nemá nič spoločné, neviem, prečo by mala láska závisieť zrovna od žiarlivosti ...
som strasne ziarliva..ale ten tvoj opis v nazve je az prehnane...skor taka ziarliva ze ked sa daka baba kuka :.alebo s dakym objima...pise...a tak...ale zas zakazy? vydieranie::to nieee
chodila som s chlapíkom čo neskutočne žiarlil...na začiatku vzťahu mi to ani nevadilo... dokonca som z toho mala celkom fajn pocit... až kým neprišli zákazy a podozrievanie, kontrolovanie telefonov, otazky typu: s kym si sa dnes rozprávala, kto sa na teba pozrel, prečo si meškala 3 minúty, prečo sa usmievaš, s kým si bola....Každý chlap, na ktorého som sa len náhodou pozrela, tak si od mojho ex vypocul asi vsetky nadavky sveta... Z mojho šatníka vymizli sukne, tričká na ramienka, výstrihy..nové oblečenie mi zásadne kupoval on. a o šminkách ani nehovorím, všetky skoncili v koši.vlastne som si ani neuvedomila, že to zašlo až tak daleko....ked som mu povedala ze je koniec (kedže ohrozoval život moj a neskor aj jeho), prehováral ma že sa zmeni, ako mu to je všetko ľúto, ako ma nadovsetko miluje, nevie si bezo mna zivot predstavit, a som len jeho a nikto iný ma v živote nemoze mat... opakovalo sa to x krát, až nakoniec som pozbierala trochu tej sebaúcty čo vo mne zostalo a jednoducho som od neho odišla... ten neopísatelný pocit slobody, ktorú som pocítila po roku a pol, sa ani nedá opísať slovami..... a teraz ked počujem slovo žiarlivosť, behá mi mráz po chrbte. takže žiarliť, ale všetko s mierou!!!
K tejto teme by som snad napisala len jeden citat:,,Laska bez ziarlivosti je prave taka neprava ako ruza bez trnov."
Paci sa mi ked priatel trochu ziarli pri tych, ktori neziarlia vobec mi to pride cudne.Samozrejme ja ziarlim tiez ale zase ziarlivost odtial potial. Prehnane ziarlivostne sceny a zakaazy alebo nieco podobne neuznavam a pridu mi choree.
neviem za čo mám hlasovať, lebo keby mi mal byť úplne ľahostajný, to nie je dobré, ale zas keď ho mám vypočúvať kedy kde ako s kým, to sa mi tiež prieči... takže neviem
Žiarlivosť zabíja vzťah. Mala som tú "česť" byť so žiarlivcom dosť dlho a nakoniec som ušla od neho. Láska nie je podozrievanie, láska je dôvera. Prečo by mi malo vadiť že môj priateľ ide s kamoškou na kávu, alebo že sa na neho nejaká pekne pozrela(však čo, nech sa pozrie, aspoň som pyšná na to, koho mám a že ho mám práve JA). O čom je vzťah, ak je o trucovaní a obhrýzaní si nechtov, s kým je naša láska. Síce bola už odo mňa aj žiarlivosť vyžadovaná...ten dotyčný mal pocit, že som ho milovala málo a pritom opak bol pravdou. Nevážil si moju dôveru a nakoniec ma podviedol. Na žiarlivosť musia mať obaja zo vzťahu rovnaký názor, buď áno, alebo nie. Medzi ľudmi, ktorí majú na ňu odlišný názor, to nikdy fungovať nebude. Vždy bude jeden z nich ukrivdený a jeden šalený.
Ano. Ziarlivost je mozno velkym nepriatelom lasky. Ale nemala by sa tak brat. Pokial niekto ziarli na svojho partnera to znamena ze sa onho boji, boji sa ze ho strati. A u toho kto sa boji ze ho strati prevlada najvacsia laska. Preto koncia vztahy kde je ziarlivost zle. Druhy si o tom mysli nieco ine. A vtedy ho to najviac zrani. Narazam na ziarlivost medzi partnerom a partnerkou. Ziarlivost medzi kamaratmi je nieco ine.
podla mna sa nedá hodiť do jedného vreca žiarlivosť a nedôvera, ked žiarliš neznamená že neveríš ale je to na každom aby si to uvedomil pretože napriklad chalan žiarli na holku. najradšj by zabil aj jej otca len zato že s nou je v jednom byte a ona mu vičita že ako jej neverí že čo si myslí... ale to je probléem páru nie jednotlivca ked chlapec žiarli neznamená to že dievča za nič nemôže ja si myslím že nato aby niekto žiarlil potrebuje prvotný impulz ktorý zákonite musí prísť od druhej strany. na žiarlivosť je jediný liek úprimnosť proste povedaj kde kedy s kym a prečo som bol bola a hotovo a urobiť to skôr ako sa ten druhý opýta a čo sa tyka nedôvery tak natu je liekom rozchod lebo ak si dvaja nevieria nebudu si ani verny a nebudu sa mat radi taže žiarlivosť podla mne ja dôkazom lásky ale všade platí všetkého z mierou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
neznášam ked to niekto so žiarlivosťou preháňa ale ked niekto vôbec nežiarli tak je to divné
svojmu priateľovi plne dôverujem, ale aj tak žiarlim
ziarlim ... lebo mi na nej zalezi ... i ked dvoverujem ... do urcitej mieri , nah je to divna tema ...
VSKRATKE
LUBIM preto ZIARLIM i KED (asi) nemam dvovod
Paci sa mi ked priatel trochu ziarli pri tych, ktori neziarlia vobec mi to pride cudne.Samozrejme ja ziarlim tiez ale zase ziarlivost odtial potial. Prehnane ziarlivostne sceny a zakaazy alebo nieco podobne neuznavam a pridu mi choree.