tiež som mala profáka, ktorému som napoly tykala, úplne pohodový týpek, vedľa mňa býval, chodili sme občas spolu v autobuse-polhodina prekecaná ako nič o hocičom. dokonca sa od nás nechal zavolať v lete na kofolu, ale nejako sa to nerealizovalo. a bol to najlepší profák pod slnkom. geniálny človek
vsetko zalezi od cloveka, ale osobne myslim, ze je to dobre, vsetko je odlahcene a da sa lahsie ucivo aj ucit ( psychika spravi vela ) - neverili by ste, ako sme mali radi matiku na vyske, ked sa zacinala vtipmi
so všetkými sa porozprávať nedá. hlavne s tými staršími, taká ta "stará škola" čo tam chodia už len odučiť a stále sú mrzutí kvôli niečomu/niekomu.
my na škole máme poväčšine mladší zbor profesorov takže s niektorými sa to dá ale ja osobne netykám žiadnemu, hoc sa bavíme o niečom čo ide pomimo školy ale tak stále udržiavam vykanie.
Ja som mal tento rok slovencinarku ktorej sme tykali,a kazdy pondelk sme sa jej pitali ci bola cez vykend niekde pit a tak.. A najlepsie na tom bolo aj to ze sme mohli hocikedy cez hodinu nadavat a snou to ani nepohlo.Dokonca aj ona raz jednemu spoluziakovy povedala ze je kokot na slohy
väčšina mojich učiteľov sú úplne v pohode, dá sa s nimi pokecať o hocičom (myslím, že je to super). ale nájdu sa aj výnimky (u nás na škole je učiteľka, ktorá totálne zosmiešňuje a potopuje žiakov, boli na ňu aj sťažnosti u riaditeľky a podobné veci, lenže ju vraj nemá kto nahradiť, nemajú kde nájsť vhodnú osobu s jej praxou - väčšiu blbosť som nepočula, podľa mňa by sa na jej miesto našla náhrada raz dva. no ale čo sa dá robiť?musím to už vydržať ).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
moja bývalá triedna na strednej bola úplne geniálna.......dalo sa s ňou pokecať geniálne pokecať.....chýba mi
@milos111 Práveže vôbec. Máme kopu super profákov, s ktorými sa dá aj žartovať a pritom ich berieme vážne ako profesorov.
my na škole máme poväčšine mladší zbor profesorov takže s niektorými sa to dá ale ja osobne netykám žiadnemu, hoc sa bavíme o niečom čo ide pomimo školy ale tak stále udržiavam vykanie.