nie, by ma jeblo z nich. po nechcenom skonzumovaní niečoho takého nadávam tomu čo to spôsobil, všetkým ostatným, sebe, pijem a jem všetko čo sa okolo mňa nachádza a červeniem.
@007andy no nvm. To, ze pomaha kecup som pocul uz x-krat ale ani raz o jogurte. Ved kto by pri jedeni niecoho stiplaveho mal poruke jogurt? To ani nejde dokopy
@trdelniiiiq jogurt alebo nieco podobne mliecne, som myslel ako prvu pomoc ktora neutralizuje tie latky ktore zapricinuju palenie
jeden tipek v UK si dal nejaku extra stiplavu papricku (veeelku a zelenu a nebola to chalapeňos) a mal z toho neskutocne zle stavy a jedine co mu pomohlo bol jogurt niekde na youtube alebo discovery by to malo byt...
@mefistofel okey tak navrhujem nech to niekto vyskusa a potom nech hodi video na Birzd nechcem byt pokusny kralik, lebo to s tym alkohom sa mi nezda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale nie, nejedávam ani feferóny ani telefóny
Kecup je na to tusim najlepsi
@trdelniiiq
naj je to zajedať pečivom.
@trdelniiiq @burble najlepsi je nato jogurt ! preboha vodka ? si sa zblaznila ?
Plus este pecivo sa casto pouziva.
Ale ta vodka je tiez dost extrem podla mna
jeden tipek v UK si dal nejaku extra stiplavu papricku (veeelku a zelenu a nebola to chalapeňos) a mal z toho neskutocne zle stavy a jedine co mu pomohlo bol jogurt niekde na youtube alebo discovery by to malo byt...
jedavam raz mesacne ked ich mame a ked viem ze mam wc na blizku