len v mekáči. inak neexistuje, aby som si v reštike objednala nejaké mňam mäsíčko a kydla k tomu hranolky...až natoľko mi nechutia. ale tie z mekáča sú mňam
akurát dnes ráno, keď som sa vracala domov som tak premýšľala, že moje deti budú jesť hranolky a kinderká. Pretože hranolky ich zasýtia a kinderko ich spraví šťastnými. A najedené a šťastné dieťa je predsa úplný ideál
ale k veci- iba málokedy si dám hranolky vonku, skôr si ich upečiem doma iba s trochou oleja v trúbe. a keď vonku, tak u Araba v kebabárni alebo v mekáči.
Milujem hranolky! niekedy som ich jedla na tony keďže aj tak z ničoho nepriberiem ale prestala som, už mesiace som nemala žiadnu v ústach...osobné (pre väčšinu) nepochopiteľné dôvody a je to lepšie...no raz za rok si určite dám
Nejedavame, lebo vieme, ze su velmi nezdrave.. a tak nejedavame skoro nic, klicky zo stromov a korienky rastlin, rafinovane sa vyhybame rafinovanemu cukru a ostatni si o nas myslia, ze sme divni.. Ale tak, da sa privyknut vsetkemu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Je to z toho dôvodu, že sa "snažím" jesť zdravšie a aj z toho dôvodu, že mi je vždy z toho zle, keď to do seba nacápem. Na rovinu: je to hnus!
ale k veci- iba málokedy si dám hranolky vonku, skôr si ich upečiem doma iba s trochou oleja v trúbe. a keď vonku, tak u Araba v kebabárni alebo v mekáči.
Samej by mi nenapadlo robiť si ich.
V reštauráciách zásadne jedávam karfiol so zeleninovou oblohou, ku všetkému ostatnému mám nedôveru.
Ine čo je vlastne dneska zdravé?