@2 rici2@2 Ja inak aj ked som za stolom (kuchynskym, pisacim), tak si obcas na tu stolicku tak akoby klaknem. A ked idem autom dlhsiu cestu alebo dialkovym busom, tiez si zvyknem akoby tak sadnut s nohami hore.
Nie ale japonské stoly a sedenie v tomto štýle je mi sympatické. Do pracovne si plánujem kúpiť futon a k nemu nizučký stolček na čaj alebo na nejaký snack a chcem tam chodiť chillovať alebo sa učiť
A tak všeobecne si doma sadám na zem veľmi máličko, lebo máme všade parkety a koberec máme len ten kusový pod sedačkou a tam sedávam len keď sa hrám s čiči alebo jej dávam mlsku.
Ešte mám rada také tie meditačné vankúše/bolstre, tie má moja terapeutka, takže u nej sedávam na zemi. A čajovňové sedeníčka mám rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ešte mám rada také tie meditačné vankúše/bolstre, tie má moja terapeutka, takže u nej sedávam na zemi. A čajovňové sedeníčka mám rada