všetky šaláty hlavne vela zeleninky (ľadový šalat, paradajka, paprika, kukurica, šalotka, šalátová uhorka...) a nejaký syr alebo kuracie mäso alebo ryba mňam!
odkedy viem, ze sa tam dava vyrobny salam a z coho sa vyraba vyrobny salam (pomlete kosti, koze...), taketo majonezove salaty z obchodov vobec nekupujem a nejak velmi mi ani nikdy nechutili.
ovela lepsie je najkrajat si cerstvy sviezi ladovy salat, jablko alebo hrozno, kalerab, uhorku atd. a okorenit to ciernym korenim a solou, ci nejakym medovym/inym dresingom.
@3@5 ja ja ja ze, ake jedovate salaty, ze to musi byt volaka blbost aj ked na birdz ma uz nic neprekvapy neviem citat
tak ziadne recepty na salat nerobim, ked chcem volaku listovu zeleninu, tak vacsinou len tak, nepotrebujem tam davat plno nezmyslou ktore zmenia uplne chut tej zeleniny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a jedávam, všelijaký. Neviem, koľko toho existuje, ale.. mal by obsahovať 98% zeleniny.
Skôr zeleninové ako tie majonézové.
Ale len take bez mäsa (bez sunky, salamy, atd.)
ovela lepsie je najkrajat si cerstvy sviezi ladovy salat, jablko alebo hrozno, kalerab, uhorku atd. a okorenit to ciernym korenim a solou, ci nejakym medovym/inym dresingom.
inak moc šaláty neoblubujem.... ale zbpožňujem domáci šopský šalát!!!! omnomnom na n tú
Máte radi šaláty?
Ja mám rád rodinnú nátierku.
:
tak ziadne recepty na salat nerobim, ked chcem volaku listovu zeleninu, tak vacsinou len tak, nepotrebujem tam davat plno nezmyslou ktore zmenia uplne chut tej zeleniny.
a aj s krabími tyčinkami je fajn
Inak šaláty milujem, úplne akékoľvek a v akomkoľvek množstve S drahým sa v kuse šalátujeme, máme obradné vyrábanie šalátov
Ale tie s tými morskými vecami moc nemusím, ani vlastne tie morské veci nijak zvlášť neobľubujem
mam rada ale len take kde je cerstva zelenına, syr a poprıpade nejake maso/ryba