Bol to asi utorok.Alebo streda,možno štvrtok.Fakt neviem.Proste minulý týždeň.Videla som ho po roku a bol ...Divný.To ma napadlo ako prvé,ale veď,koho chcem klamať?
Páčil sa mi,rozbúchalo sa mi všetko čo sa mi rozbúchať mohlo a ešte viac som sa celá
Bol to asi utorok. Alebo streda,mozno stvrtok.Fakt neviem.Proste minuly tyzden. Videl som ju po roku a bol ...Divne. Ako to ze je sama.
Paci sa mi, rozbuchalo sa mi vsetko co sa mi rozbuchat mohlo a este viac.
MRCHA
Nastastie bola somnou moja sesternica Lucia, tak som ju rychlo chytil za ruku.
Lucia ju nepozna, dufam ze si bude mysliet ze je moja nova nahrada zanu, a ze jej tym ublizim ako ona ublizila mne ked ma nechala.
Dobre,dobre ano viem! Nechala ma.Uz pred rokom. Ved to poznate. Vztah jej prisiel strasne klise,tak ho jednoducho ukoncila.No a? Ako mi to mohla urobit, bola premna jedina.
"Jeee ahoj,Evelyn" snazil som to poveat s nadsenim...
"Toto je Lucka" predstavil som velkou radostou svoju sesternicu.
(a dufal ze si bude mysliet ze je to moja nova fesanda)
"Caute.Tesi ma" s nechutou Evelyn pozdravila a neochotne podala ruku Lucke, celkom to pohladilo moju dusu.
Zvdorilostne a zo zvedavosti som sa spytal
"Ako sa mas? Mas priatela?"...
... urcite som ju tym nasral.
Cely rozhovor som videl ako by Luciu najradsej udrela, a ja som cely cas myslel nato ako mi chyba ako rad by som ju znova objal a pobozkal.
... ale musel som byt silny a odolat.
Az pokial nepovedala ze ma chalana, to ma zase odrovnalo.
Prve co ma po tomto stretnuti napadlo bolo,zavolat mojmu fakt dobremu kamosovi ,ktory somnou stale pojde niekam na nieco hrejive...
Uz o dve hodiny som snim sedel v bare ,pil whisky a dusoval sa,ze budem "kurevnik", ale az ked budem mat dost...
Tak tolko o tom,ako mi ex,dokaze prevratit jeden den v roku.
@nathalisko suhlasim s tym rozchadzanim a @evela predsa si ho nechala tak co ti vadi?si myslis ze chudiatko chlapec uz nebude mat ziadne holky no lol mne to pride smiesne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale ej to dobré
Ale ja sa teraz bojím
btw dýchaj, veď si ho opustila
,,Mesiac,dva,tri...Chýba vám.'
Paci sa mi, rozbuchalo sa mi vsetko co sa mi rozbuchat mohlo a este viac.
MRCHA
Nastastie bola somnou moja sesternica Lucia, tak som ju rychlo chytil za ruku.
Lucia ju nepozna, dufam ze si bude mysliet ze je moja nova nahrada zanu, a ze jej tym ublizim ako ona ublizila mne ked ma nechala.
Dobre,dobre ano viem! Nechala ma.Uz pred rokom. Ved to poznate. Vztah jej prisiel strasne klise,tak ho jednoducho ukoncila.No a? Ako mi to mohla urobit, bola premna jedina.
"Jeee ahoj,Evelyn" snazil som to poveat s nadsenim...
"Toto je Lucka" predstavil som velkou radostou svoju sesternicu.
(a dufal ze si bude mysliet ze je to moja nova fesanda)
"Caute.Tesi ma" s nechutou Evelyn pozdravila a neochotne podala ruku Lucke, celkom to pohladilo moju dusu.
Zvdorilostne a zo zvedavosti som sa spytal
"Ako sa mas? Mas priatela?"...
... urcite som ju tym nasral.
Cely rozhovor som videl ako by Luciu najradsej udrela, a ja som cely cas myslel nato ako mi chyba ako rad by som ju znova objal a pobozkal.
... ale musel som byt silny a odolat.
Az pokial nepovedala ze ma chalana, to ma zase odrovnalo.
Prve co ma po tomto stretnuti napadlo bolo,zavolat mojmu fakt dobremu kamosovi ,ktory somnou stale pojde niekam na nieco hrejive...
Uz o dve hodiny som snim sedel v bare ,pil whisky a dusoval sa,ze budem "kurevnik", ale az ked budem mat dost...
Tak tolko o tom,ako mi ex,dokaze prevratit jeden den v roku.
@nathalisko suhlasim s tym rozchadzanim a @evela predsa si ho nechala tak co ti vadi?si myslis ze chudiatko chlapec uz nebude mat ziadne holky no lol mne to pride smiesne
1.Skutočné to nie je.
2.Myslím,že by z toho mal blbý pocit každý,tak sa nehrajte na strašne vyrovnaných.
3.Zedli ste ma !