vcera som pil caj z kofola pollitraku a az po par sekundach som si vsimol ze mi tam plava octomilka (tie vyjebane ovocne musky), normalne mi prebehol mraz po chrbte, ale tak co uz.
nie...ale toto je typicky priklad na co oko nevidi, to cloveku nevadi...take pecivo z obchodu napriklad, na tom sa denne premelu desiatky much podla mna
- počas celého života v spánku každý zje priemerne 70 kusov hmyzu a 10 pavúkov "
Zle polozena otazka, samozrejme ze by som nezjdeol jedlo po ktorom cely den lozia muchy kde mozu uz byt aj nakladene vajicka, ale zase som neni taky fajnovy aby som nezjdeol nieco na co sadla mucha na par sekund :-S
@etelnair jj vsetko co nas mozog nedokaze pochopit je hoax Netvrdim ze cisla sedia ale je jasne ze clovek za zivot nedopaternim hmyz zje, takze toho retarda si odpusti
@tenario wtf s tym mozgom a chapanim? o__O
nieze nesedia cisla, nepredpoklada sa ze by sa ti podarilo v spanku zjest za zivot co i len jeden kus hmyzu, hento bolo vymyslene ako cisty priklad uplnej absurdity ktorej ludia veria len preto lebo sa o nej pise v clankoch na nete a su tam spominani vedci a nejake cisla
ako som povedal v skratke, hoax pre retardov
@etelnair utocis na nespravneho ja nepatrim medzi ovecky ktore veria clankom na nete bez toho aby sami za seba rozmyslali, tiez nepozeram telku a ani spravy.
Ked si uvedomis kolko zivota prespis vobec nie je vylucene ze sa ti pocas spanku dostane do ust hmyz a ty ho zjes, nechapem co je pre teba na tom take nepochopitelne Nemienim a tu hadat o hlupostiach maj si aky chces nazor ale nenadavaj druhym do retardov za to ze maju svoj nazor na vec.
chcel by som vidiet keby nazivo komunikujeme ci by si mal tu odvahu povedat niekomu koho nepoznas ze je retard .
Nie,raz sa mi stalo s týmto niečo velmi nepríjemné a radšej vyjebem aj celé jedlo do koša (ktoré si inak vážim a nemrhám ním zbytočne) ako také zjesť.....
@tenario kebyze sa chcem bavit o tom ci si retard alebo sa s tebou vobec bavit tak ta v prvom rade tagnem o__O
myslis, ze sa tym este nikto nezaoberal hlbsie, nez bolo tvoje parsekundove zamyslenie so zaverom, ze je to kludne mozne?
vazne si stale myslis, ze nechapem, ze predstava ludi, ktori to povazuju za pravdu, vyzera tak, ze v spanku ti pavuk zabludi do ust a ty ho nechtiac zhltnes, ked mi to musis vysvetlovat s dodatkom o nepochopeni?
myslis, ze to, ze sa nemienis hadat o hlupostiach, ale zaroven im veris napriek tomu, ze boli vyvratene a bolo priznane ze su cisty vymysel, ta do role retarda nestavia?
@etelnair vyvratene len dalsim clankom na nete? Uznavam ze tie cislo mozu byt len nejake neoverene odhady, ale moj nazor je taky ze pocas spanku za cely svoj zivot clovek nejaky ten hmyz naisto prehltne. Tot vsetko k teme
@tenario napriklad v tom dalsom clanku na nete co pridaval zerone to vysvetluje isty Rod Crawford, Curator of Arachnids at Seattle’s Burke Museum
kusok posun oproti 9gagu a retazovym mailom
to ze sa to cloveku moze nejakym sposobom stat je zrejme, urcite su ludia co v spanku nechtiac prehltli aj vacsie veci
ale cisla 8 pavukov za rok alebo 70 ks ineho hmyzu + 10 pavukov, pls stahp
k tomu ze clovek v spanku zje za zivot 10 pavukov
ja tomu celkom verim, zivot 75-80 rokov, cize raz za 8 rokov zjest v spanku jedneho pavuka, pritom pavukov je tak strasne vela, snad nie je bytu ci domu kde by nebol ziaden, 8 rokov je zhruba nieco malicko pod 3000 dni. preco nie??
@etelnair keby si aspon poriadne precital co napisal v @15 ... pise tam ze za cely zivot, nie za rok @29 ... cize ako RETARD nakoniec vyzeras ty, dakujem dakujem
@etelnair jasne hovadina, vies to dokazat ? ... kolko krat sa mi stalo na bike ze som si dal cestou dajake bielkoviny nechtiac ... tak o spanku ani nehovorim, predstav si ze kazdy zjeme dost kusov hmyzu pocas zivota (zamerne nepisem cislo) a ani ty nesi vynimka, dobru chut
@42 jedna vec je zjest nechtiac nejaký hmyz cestou na biku,ked ti on vlastne prekríži cestu a ty si vedomý toho,že sa ti podarilo ho prehltnúť
a druhá vec je,ze ti napriklad taky pavuk vleze do ust a ty ho prehltneš a sa NEZOBUDIS na to?! wtf. ja sa zobudim uz len na to,ze mi tečie slina,a nie to,aby som mala ešte nejake cudzie teleso v ustach a este ho aj PREHLTLA bez povšimnutia.
ale dobre. len toto som chcela
@waiha tak ja neviem, brat spi tak, ze je ho problem zobudit, mama tak, ze vie kolko krat bol dakto z rodiny v noci na wecko ... je to individualne ... ako pavuk je mozno moc, ale kym sme nemali sietky na oknach tak tu furt v lete bolo milion takych malych musiek ... a tomu neverim, ze tie hovada mi pocas spanku nevleteli do ust, alebo nosa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Zle polozena otazka, samozrejme ze by som nezjdeol jedlo po ktorom cely den lozia muchy kde mozu uz byt aj nakladene vajicka, ale zase som neni taky fajnovy aby som nezjdeol nieco na co sadla mucha na par sekund :-S
Čo ma nezabije to ma posilní.
Milujem ten klip
nieze nesedia cisla, nepredpoklada sa ze by sa ti podarilo v spanku zjest za zivot co i len jeden kus hmyzu, hento bolo vymyslene ako cisty priklad uplnej absurdity ktorej ludia veria len preto lebo sa o nej pise v clankoch na nete a su tam spominani vedci a nejake cisla
ako som povedal v skratke, hoax pre retardov
» mentalfloss.com/article/50951/h...
» www.scientificamerican.com/article/fact-or...
Ked si uvedomis kolko zivota prespis vobec nie je vylucene ze sa ti pocas spanku dostane do ust hmyz a ty ho zjes, nechapem co je pre teba na tom take nepochopitelne Nemienim a tu hadat o hlupostiach maj si aky chces nazor ale nenadavaj druhym do retardov za to ze maju svoj nazor na vec.
chcel by som vidiet keby nazivo komunikujeme ci by si mal tu odvahu povedat niekomu koho nepoznas ze je retard .
Pekny den
myslis, ze sa tym este nikto nezaoberal hlbsie, nez bolo tvoje parsekundove zamyslenie so zaverom, ze je to kludne mozne?
vazne si stale myslis, ze nechapem, ze predstava ludi, ktori to povazuju za pravdu, vyzera tak, ze v spanku ti pavuk zabludi do ust a ty ho nechtiac zhltnes, ked mi to musis vysvetlovat s dodatkom o nepochopeni?
myslis, ze to, ze sa nemienis hadat o hlupostiach, ale zaroven im veris napriek tomu, ze boli vyvratene a bolo priznane ze su cisty vymysel, ta do role retarda nestavia?
kusok posun oproti 9gagu a retazovym mailom
to ze sa to cloveku moze nejakym sposobom stat je zrejme, urcite su ludia co v spanku nechtiac prehltli aj vacsie veci
ale cisla 8 pavukov za rok alebo 70 ks ineho hmyzu + 10 pavukov, pls stahp
ja tomu celkom verim, zivot 75-80 rokov, cize raz za 8 rokov zjest v spanku jedneho pavuka, pritom pavukov je tak strasne vela, snad nie je bytu ci domu kde by nebol ziaden, 8 rokov je zhruba nieco malicko pod 3000 dni. preco nie??
nemusis mi pisat uz
a druhá vec je,ze ti napriklad taky pavuk vleze do ust a ty ho prehltneš a sa NEZOBUDIS na to?! wtf. ja sa zobudim uz len na to,ze mi tečie slina,a nie to,aby som mala ešte nejake cudzie teleso v ustach a este ho aj PREHLTLA bez povšimnutia.
ale dobre. len toto som chcela