@kokosovyorech ano ano oni to tak volaju moj dedo, ked sluzil v cechach, tak tam tiez jedol stresniho zajica.. aj psa si dali.. ved cesi jedia vselico mne je to celkom sympaticke.. keby sa to je bezne ako v cine, tak by nemuseli byt ziadne utulky a trpiace zvierata
ako si všímam, v poslednej dobe sem pridávaš samé primitívne diskusie! a toto je nad moje ľudské zmýšľanie, aby tu ľudia písali o tom, aké zviera už v živote jedli!! Myslím, že som mala dobrý dôvod napísať, čo som napísala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@hnisavica ty si kon?
@ihatepokec neviem, mne to doniesol znamy... ale urcite sa to da nejak zohnat
» www.baby-food.sk/konske-maso-pla...
ako si všímam, v poslednej dobe sem pridávaš samé primitívne diskusie! a toto je nad moje ľudské zmýšľanie, aby tu ľudia písali o tom, aké zviera už v živote jedli!! Myslím, že som mala dobrý dôvod napísať, čo som napísala.
@zuzanne112 primitivna si tu akurat tak ty, zlatko
i keď?!v dnešnej dobe....
ppči, aké aranžovanie na tej fotke. inak fajn.
ja len toto, že mnohí z vás, čo by aj tvrdili, že nejedli, možno jedli.
nedávno sme kupovali klobásy a len čistou náhodou som si všimol, že je v nej okrem pomletých kráv a prasiat aj konské mäso. to bola obyčajná klobása.
dievčatá o tom nevedeli trololo
nejedzte mäso iných cicavcov, však to je hnus.
Keď už tie mladučké hlúpučké dievčatká tu berú všetko tak smrteľne vážne