jedol som, ale asi len nejaky shit, lebo mna to vobec nestipalo (i ked je pravda, ze mna stiplave jedla az tak moc nestipu).. a kedze milujem chren, tak ani wasabi nie je vynimkou.
@grietusha tak to neviem co si mala za wasabi, alebo kolko si toho papala, ale stipe to ako cert ( je to samozrejme ine stipanie ako chilli, chilli stipe v hube, zatial co wasabi a chren stipe vzadu na temene hlavy )
a zvyknuty som na stiplave, takze netreba mi tu pisat, ze neni som
@tommyhot nám zas už od detstva robil oco pokrmy typu "kosť obalená chilli" a "guláš, ktorý keď ješ, musíš po každom súste vypiť liter vody" takže som si navykla a inak mi už jedlo takmer ani nechutí
@n0win0u no ja mám v takej zelenej tube popísané čínskymi znakmi hovorí ti to niečo?
v každom prípade som človek, ktorý keď si kúpi thai jedlo, tak tam šmarí ešte 4 lyžičky chilli, tak fakt neviem...
@grietusha no ja chilli davam do vsetkeho.. ale wasabi teda stipe, tvrdit, ze nie.. neviem no mal som cinske z ciny, vo francuzsku a vsetky stipali dost, teda ked som si za lyzicku toho supol do hlavy tak som dobre slzil
@n0win0u ako štipkanie cítim, ale necítim nejak mega. dávam si wasabi keď varím, tak len tak vytlačím na lyžičku a jem verím, že keby som si ho dala vo väčšom množstve, tak hovorím inak... ale napríklad ja mám omnoho radšej karí pastu, je výraznejšia.
@n0win0u ak používaš karí len ako to korenie žltej farby, tak to je nudáááá. skús zelenú karí pastu, ale odporúčam v menších množstvách raz som dala do omáčky asi lyžičku karí pasty a myslela som, že mi vyletí mozog (síce je fakt, že tam boli aj 4 podrtené chilli papričky, ale tie tomu tak nedali šmrnc ako tá pasta )
ja som jedol len take tie oriesky s prichutou wasabi a je to neco ako super ostry chren + nejake korenie alebo co a je to celkom dobre len treba vela malinovky k tomu no ale to akoze original wasabi ani nwm co je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a zvyknuty som na stiplave, takze netreba mi tu pisat, ze neni som
a čo tak skúsiť toto ?
@n0win0u no ja mám v takej zelenej tube popísané čínskymi znakmi hovorí ti to niečo?
v každom prípade som človek, ktorý keď si kúpi thai jedlo, tak tam šmarí ešte 4 lyžičky chilli, tak fakt neviem...
stipkanie by som prirovnal skor k Dijonskej horcici a nie k wasabi, proste neviem, mna wasabi celkom prijemne prekvapilo
Pošlem keď uvidím video ako si to šňupol