Na vysvetlenie, myslím také to jedlo, sladkosť, slanosť alebo čokoľvek dobré, na ktoré si normálne vôbec nespomeniete, žeby ste si ho mohli uvariť, alebo žeby ho mohla uvariť mama, alebo žeby ste si ho mohli kúpiť alebo tak, ale keď ho vidíte v regáli v p
@sarah_whiteflower ale keď som dnes videla ten tvoj šalát, tak som dostala chuť na papriku, rajčiny, šalát a kukuricu... no to bežne jedávam, len som dostala chuť
@ohavnost Inak to ani ja úplne bežne nejedávam, teraz mám skôr také obdobie, že som bola prechorená, tak dopĺňam vitamíny, inak mám pravidelne doma kúpené maximálne tak cherry paradajky a tým končím To bolo také vnuknutie odnikiaľ, že "spravíš si zeleninovo kurací šalát!!!" A zistila som, že sa neviem dožrať mozarelly, hoci som ju nikdy predtým nejedla... ale je úžasná
alebo ešte moja úchylka na time management hry, keď tam robím hamburgery a hotdogy a pod. tak vtedy na to dostanem strašnú chuť, i keď mi hamburgery v živote nechutili
@sarah_whiteflower som si istá... ako povedal raz môj bývalý kamarát "byť druhou Pannou Máriou nie si hodna!" a neviem o tom, že by sa cez net dalo otehotnieť
no bohužiaľ kyslé uhorky sú jediné jedlo za posledné dva týždne, po ktorom požití sa do pár hodín nejde na mňa pozrieť znovu :/
ani nehovor! Burger Island, pri tom som slintala od začiatku do konca
Také tie mixy ovocia, kde je vsetko možné. Kúpil som si to 100 krát, ale vždy len preto, že som si to nahodou všimol v obchode, nikdy som to predom neplánoval.
Ked som v obchode vacsinou dostanem chut na nejake poriadne vychladene vanilkove mlieko alebo ananasove acidko doma si na to malokedy spomeniem, ale hlavne ked som v hociakej bille hned sa mi zacnu slinky zbiehat jak si dam
melon,pistacie,kakavko, milka s malymi kravičkami, suši, ked vidim pomlete maso hned čili kon karne mnam. potom chleba ked tak vona a treska.... a dzusiky. a rukola!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ešte som v KFC za celý svoj život nebola
aha parmezan este
V obchode mávam chuť ešte na také tie slaninkovosyrové párky
@ohavnost Kyslé uhorky? Si si istá, že nebudeš mama? A tie time managementy... ani mi nevrav! Spomínam na Burger Island a hawai burgery, aaaach
no bohužiaľ kyslé uhorky sú jediné jedlo za posledné dva týždne, po ktorom požití sa do pár hodín nejde na mňa pozrieť znovu :/
ani nehovor! Burger Island, pri tom som slintala od začiatku do konca
(náhodne generujem najväčšie blbosti, kt. som z nie veľmi logických píčin kupovala, ale momentálne si nespomeniem na viac)
A parené buchty.
pizza, hranolky, kuracie na všetky spôsoby, čína, palacinky, ryžový nákyp, pistácie, bublanina, tvarohový koláč, zemiakový šalát+rezeň, smotana z grankom a banánom
a ešte veľa ďalšieho