Mna raz napadlo, ze si naliat do termosky vriacu vodu a potom nou zaliat tie cestoviny v kelimku ale este som to neskusala a neviem ci je to prave najlepsi napad
sprav si bagetu - francuzska bageta (napr) z billy - maslo hrubsia vrstva, sunka, plesnivy syr (hermelin, niva), udene maso/salam, zelene olivy nakrajane na kolieska, francuzsky dressing hellmans. zabal do folie na potraviny a mas
mne napadá fakt jedine nejaký druh šalátu - trebárs najaký netradičný, sa pamätám že mama nosila zvyšný z obedu nejaký s kuracinou grilovanou alebo cestovinami a pohode som to jedla pri izbovej teplote, alebo ešte kuskus tuším je celkom dobrý aj studený, tak nejaké jedlo z neho a zeleniny.
ale bolo by úplne krásne keby v cps bola aj mikrovlnka nejaká. nemajú ju na vrátnici?
nosím si do školy obed a niekedy ho jedávam až po 7mej hodine, často cestoviny so šalátom/pestom/kuracím mäsom, alebo cuketu na panvici s kukuricou a paradajkami a všeličím, nič sa tomu nestane iba.. ak že to nie je teplé, no
upeč si nejaké musli koláčiky + banán to zasýti
Alebo pšenový nákyp je studený ešte 1000x chutnejší ako teplý kus kus je super aj studeny ked to zmiešaš s nejakou zeleninou plus syreček alebo tak
si rozmixuj avokádo s čímkoľvek podľa chute.
keď je to nasladko, hoď do toho ešte voľajaké ovocie a máš chutný, zdravý a sýty raw puding.
keď naslano, tak semienka napríklad... a máš chutnú, zdravú a sýtu raw polievku.
ináč, je hlúposť, že ti ovocie nestačí. keď ti stačí surová zelenina v podobe šalátu, tak si sprav surové ovocie v podobe šalátu.
alebo si proste miesto jedného jablka a banána vezmi jablko, tri banány, hrozno, dve hrušky a k tomu pribaľ ešte aj nejakú tú paradajku pre istotu.
a čo tie také zapekané musli? ono je to žravé neskutočne a pri učení som to ejdla furt...a k tomu acidko ochutené a je to! to som mávala často v robote ako "obed" aby som vydržala byť sýta (klamem, ja som si vytvarala vlastne musli doma
a všeobecne ma vedelo zasýtiť ovocie+biely jogurt
a takéto sračky
@h8u ani sa nečudujem tejto tvojej diskusii, ja som toto riešila v prvaku av druhaku stale, že čo budem v CPSke jesť... mne chutí aj cuketa + rajciny zapecene so syrom, hej nie je to teple, to je fakt... jedine poedz alysii teda, ze nech ti upecie pernik
chleba a slanina, alebo suchý salám, k tomu syr a kus zeleniny. Tiež je super sušené mäso, ja mám najradšej hovädzinu, je tvrdšia, ale dá sa žuvať a žuvať.
v podstate nepotrebuješ k tomu vôbec pečivo... stačí ti trebárs vajce na tvrdo, trdý syr nakrájaný na plátky alebo kocky, zelenina, šunka alebo salám, nahádž všetko do misky a len vyjedaj... je to ako obložená misa bez pečiva potom tvaroh s hroznom, broskyňou alebo banánom je fajn, ak máš rád sladké, pridaj cukor, to sú také rýchlovečky i keď takéto potraviny je dobré skladovať v chladničke, lebo 4 hodiny mimo chlad im moc asi neprospejú....
Skus ochuteny tvaroh tel o maju v lidi vydrzi aj dlhsie bez chladu mam to overene alebo potom napr.nakrajanu mrkvu so stonkovym celerom a daj si ktomu arasidove maslo :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ovocné šaláty s ovsenými vločkami.
ďalej neviem
je tam síce pečivo, ale dobrý šniceľ vždy dobre padne!
mne napadá fakt jedine nejaký druh šalátu - trebárs najaký netradičný, sa pamätám že mama nosila zvyšný z obedu nejaký s kuracinou grilovanou alebo cestovinami a pohode som to jedla pri izbovej teplote, alebo ešte kuskus tuším je celkom dobrý aj studený, tak nejaké jedlo z neho a zeleniny.
ale bolo by úplne krásne keby v cps bola aj mikrovlnka nejaká. nemajú ju na vrátnici?
nosím si do školy obed a niekedy ho jedávam až po 7mej hodine, často cestoviny so šalátom/pestom/kuracím mäsom, alebo cuketu na panvici s kukuricou a paradajkami a všeličím, nič sa tomu nestane iba.. ak že to nie je teplé, no
Alebo pšenový nákyp je studený ešte 1000x chutnejší ako teplý kus kus je super aj studeny ked to zmiešaš s nejakou zeleninou plus syreček alebo tak
keď je to nasladko, hoď do toho ešte voľajaké ovocie a máš chutný, zdravý a sýty raw puding.
keď naslano, tak semienka napríklad... a máš chutnú, zdravú a sýtu raw polievku.
ináč, je hlúposť, že ti ovocie nestačí. keď ti stačí surová zelenina v podobe šalátu, tak si sprav surové ovocie v podobe šalátu.
alebo si proste miesto jedného jablka a banána vezmi jablko, tri banány, hrozno, dve hrušky a k tomu pribaľ ešte aj nejakú tú paradajku pre istotu.
a čo tie také zapekané musli? ono je to žravé neskutočne a pri učení som to ejdla furt...a k tomu acidko ochutené a je to! to som mávala často v robote ako "obed" aby som vydržala byť sýta (klamem, ja som si vytvarala vlastne musli doma
a všeobecne ma vedelo zasýtiť ovocie+biely jogurt
a takéto sračky
Alebo MRE
» www.armed.cz/trvanlive-potra...