Ja napríklad neviem jesť chlebíčky, vždy stiahnem šunku a tie srandy navrchu a ostane mi len chlebík s maslom prosím berte to s nadhľadom a nepome si nadávať do prasiat , čo nevedia jesť
ani nie tak že jesť.. ale ja neviem piť.... vždy sa oblejem.. či pijem z pohára fľaše alebo cez slamku vždy sa oblejem.. zaujímavé je.. že keď chľastáme.. tak sa oblejem len brzdou... podvedomie asi samo vie že plytvať alkoholom sa nesmie....
špagety našťastie nejedávam veľmi.. ale keď už tak sa to znažím jesť lyžičkou a vidličkou.. a neznášam ke´d sú špagety v škole, lebo vtedy sa musím kukať na totálne zajebaných spolužiakov okolo ust.. docela hnus
Ako tak čítam niektorých, nemusím sa hanbiť - nie som jediná, čo má občas problémy s konzumom ENP (enormne neprispôsobivé potraviny) vymykajúcich sa tvarom, veľkosťou, konzistenciou a podobnými aspektami .
Ozaj.. od istého času tiež nikdy nejem na verejnosti banán.
ja viem pekne papať a málokedy vybrindám ale zato nerada pijem keď je ticho, mám pocit že strašne nahlas pregĺgam (a asi to nie je len pocit, keďže sa na to ľudia budia zo spánku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a spomínané chlebíčky jem zásadne tak, že najprv odtiaľ vyjem zeleninu a potom prípadne sa pokúsim ten zvyšok zjesť ako človek
a ja neviem ani poriadne piť, vždy sa olejem
A hot-dog jem radšej tak, že párka v jednej ruke, rožok s kečupom v druhej
akože všetko fajn, aj by som sa z toho najedla tak na 3dni, keby mi polovica nepopadala všade možne v okruhu jedného metra.
Ozaj.. od istého času tiež nikdy nejem na verejnosti banán.
ale zatrtkám sa vlastne všetkým
daky nanuk vzdy mi polka drbne alebo tak.D a spagety z nih mmám celu bradu zaspinenu vzdy
a melon ani nehovorim
nakloniť pri otváraní na 45 stupňov, vtedy nevyprskne
a jem celkom spôsobne, teda neokydám sa pod bradou, ale okolo úst hej, ale aj na to si už dávam väčší pozor, lebo fúzy sa zle čistia