Dnes som bola u priatela.Nemal nikoho doma,tak osm ho sla pozriet.a tak ..bolo skvele,lenze ked som sla k nemu videla ma taka piča jeho suseda co chodi za mojou mamou.Tak hned aj bezala k nam a rozpravala ze sme sli k nim a take somariny.Tak teraz si mama
@6...tak to sa tam musia ludia velmi nudit.lebo u nas sa tu mozes ,,kotit" aj rovno pred barakom a nikdo nicc....Aj dilera h-čka a travy tu mame....tiez zadna odozva
a ak ano. tak potom sa potvrdzje to, ze ludi nezaujima pravda. Oni chcu pocut to co si myslia. povedz jej, ze si s nim spala a ze trtka dobre nech jej to urobi po voli ak ta upodozrieva a tvojmu frajoi povedz, ze jej to povies tak i ked nic nebolo.
Mohla si aj povedat, ze si tehotna a dorzit to vtipom. Sorry ale ak si niekto nenecha fakt potvrdit z oboch stran nech sa NAJSKOR cuduje nad sebou a POTOM nad tym, co mohlo byt...
su taki ludia.. aj u nas je jedna taka baba v baraku. a kamosky s matku. ale musis si spravit poriadok.. stara teraz ked ma vidi sa len mraci a ja sa jej smejem do ksichtu. tiez taka klebetnica
Myslím, že je tvoja mama normálna a vyhodí tú babu cez zatvorené okno. Urob s tým niečo lebo to môže dostať obludné rozmery. Zo mňa jedna sprostá piča urobila prostitútku s pomocou môjho bývalého frajera a nič som s tým nerobila. Dosiahlo to také rozmery, že ma ohovára skoro celý okres.
A čo teraz? Akože keď idem navštíviť kamarátku tak to znamená že sa s ňou idem vyspať? To čo je za klábos! Takýmto ľuďom len vyrezať jazyki! Nič iné si nezaslúžia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja by som jej robila naschvaly,..co sak ked je mama pri rozume,tak komu bude verit?
Za druhé, ak tvoja mam vie že máš priateľa, nemôže predsa čakať že budete večne zapýrene sedieť 100 metrov od seba.
a ak ano. tak potom sa potvrdzje to, ze ludi nezaujima pravda. Oni chcu pocut to co si myslia. povedz jej, ze si s nim spala a ze trtka dobre nech jej to urobi po voli ak ta upodozrieva a tvojmu frajoi povedz, ze jej to povies tak i ked nic nebolo.