mam priatela uz rok ale pred nim som bola zamilovana do druheho do jeho najlepsieho kamarata ale on si nechcel priztnat ze ma ma rad lebo stale hovoril ze somlen kamoska a teraz zrazu je tiez zamilovany lenze ja mam priatela ktory je oproti nemu anjelik:-
ale tak asi sama si si neni ista, koho chces. A uz len z toho, ze nad tym vobec uvazujes...Hm, zli chlapci pritahuju asi kazdu ale tak kasli na zleho... anjelik je lepsi
ja len chem vediet ze co by ste robili keby ste boli 2 roky zalubeny do jedneho chlapca a pokusali sa na neho zabudnut..... a stretnete popri tom idealneho chalana ktoreho by kazda chcela lrn vas po case omrzei ale mali by ste ho radi a aj by ste sa s nim rozisli ale stale by ste vahali ci je to spravne ????lebo viete ze etn druhy, aj ked je vasa vysnivana laska o ktorej snivate, je nezodpovedny a chce iba jedno ???
Este niekto sa cuduje preco sa hovori ze zeny nevedia co chcu??
Takze mas idealneho chalana ale chces vysnivanu lasku? Ehm nie je ideal vysnivany? A poviem ti na rovinu rozid sa s priatelom ak je taky fajn, tak si vobec nezasluzi dievca ako ty, ktora ho nelubi a rozisla by sa s nim kvoli chalanovi co ju chce osukat.
neustale prepisujem uz napisany text. napisem to inak.
Chces ideal? zotpovednsot?
chces nezotpovednost? vysnavanost?
To vsetko co si pisala si ako keby odporuje. Ako keby si toho ako si pisala "anjelik" vyuzila, aby si zabudla na toho druheho. Svinstvo co? Ako by sa ti to pacilo kebyze toto tebe spravi druhy? Ale nie som tu na sudenie.
Toho chlapca co s nim chodis lutujem. a ty ho radsej pusti a povedz mu, co si spravila. a zajdi za vysnivanim chalanom ktory ta pojebe 2-3 krat a potom si nadje druhu ktorej spravi to iste. Mozno sa mylim mozno nie ja toho dotycneho nepoznam. ale toho chlapca co mas ... fakt si ta asi nezasluzi.
@4 Podla prispevkov mi to nepride tak, zeby si toho dotycneho milovala. Kedze ta tvoj idealny chalan "anjelik" uz omrzel, daj prednost tomu, o ktorom cely zivot snivas, aj ked ta bude mat len na jedno a potom ta pravdepodobne odkopne...
Na jednej strane tuzis po laske a istote a ked ju mas, tak si ju nevazis a tuzis po dobrodrustve. Ako tu uz bolo, sama nevies co chces (neodsudzujem ta, netvrdim, ze ja to viem).
@0 neuveris ale mam ten isty problem..mam chalana sme spolu uz vyse roka a pol ..on je suprovy no zacinalo mi to pripaadat take stereotypne....na druhej strane sa mi lubi chalan ..fesacisko od kosti...no rozhodla som sa zostat s priatelom ktoreho mam....je to istota ma ma rad ...a ja mam velmi rada jeho.....a na toho druheho sa snazim zabudnut...aj ked to nieje take lahke lebo skoro kazdy den cestujeme na spolocnom autobuse domov pohybujeme sa skolo v rovnakej spolocnosti...ale da sa to..podla mna ostan s terajsim priatelom
@0 a @10 naci vstupujete do vztahov? deti jebnuté? sami neviete co chcete a nas budete vodit za nos...
Dame vam istotu,nelubi sa vam´ lebo je tu niekto krajsi.
Mate nehu a krasu, nelubi sa lebo chcete istotu.
Co takto tolerancia a zmierenie sa aj s partnerovymi nedostatkami a co takto sa porozpravat a vztah si upravit tak aby vyhovoval obom a nemuseli ste sa utapat v myslienkach na inych chalanov?
chavez ma uplnu pravdu...hlavne v tej poslednej vete/krute ale pravda- on by pre teba urobil posledneee/teda aspon si to tak naznacila/ a ty sa ides rozhodovat??fujj
dakujem vam vsetkym za nazory sice su tvrde ale pravdivee........ ostala som zo svojim priatelom a urobila som dobree lebo to bola zase raz len chvilkova slabost na neho somstrastne rada ze som sa rozhodla tak ako som sa rozhodla lebo vcera sa mi to o tom chalanovi potvrdilo na milion percent aky je kokot :- disappointed: mrzi ma to ale je to tak
@10 no to ti verim ez mas taky podobny problem ako ja
ja tiez toho druheho stretavam stale aj ho budem stale stretavat ale ja sa premozem u som sa velakrat premohla ale teraz sa premozem uz navzdy lebo ej skurveny kokot ktory len vyuzije a odkopne alebo len stale vyuziva ............mam svojho chalana velmi velmi ale fakt velmi rada a chem byt s nim ....... najradsej by som bola keby som uz toho kkta nikdy nestretla tak ti radim zabudni tiez an toho druheho a ostan so svojim frajerom
ako vsetkym co pisali do toho foraurazlive odkazy...sa spametajte..lebo neverim ze vam sa nestalo nieco take ...urcite ste chodili so svojim partnerom/kou a zapacil sa vam aj niekto iny...ale teraz sa tu tvarite ako neviniatka a drbete na tych co potrebuju poradit....
@18nikdy sa ti nic take nestalo ale moze sa stat a mozno sa ti to stane ked uz budes zasnubeny alebo v horsej situacii a potom tiez bude do teba kazdy jebat ze nevies co chces
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Takze mas idealneho chalana ale chces vysnivanu lasku? Ehm nie je ideal vysnivany? A poviem ti na rovinu rozid sa s priatelom ak je taky fajn, tak si vobec nezasluzi dievca ako ty, ktora ho nelubi a rozisla by sa s nim kvoli chalanovi co ju chce osukat.
Chces ideal? zotpovednsot?
chces nezotpovednost? vysnavanost?
To vsetko co si pisala si ako keby odporuje. Ako keby si toho ako si pisala "anjelik" vyuzila, aby si zabudla na toho druheho. Svinstvo co? Ako by sa ti to pacilo kebyze toto tebe spravi druhy? Ale nie som tu na sudenie.
Toho chlapca co s nim chodis lutujem. a ty ho radsej pusti a povedz mu, co si spravila. a zajdi za vysnivanim chalanom ktory ta pojebe 2-3 krat a potom si nadje druhu ktorej spravi to iste. Mozno sa mylim mozno nie ja toho dotycneho nepoznam. ale toho chlapca co mas ... fakt si ta asi nezasluzi.
Na jednej strane tuzis po laske a istote a ked ju mas, tak si ju nevazis a tuzis po dobrodrustve. Ako tu uz bolo, sama nevies co chces (neodsudzujem ta, netvrdim, ze ja to viem).
hlupe
Dame vam istotu,nelubi sa vam´ lebo je tu niekto krajsi.
Mate nehu a krasu, nelubi sa lebo chcete istotu.
Co takto tolerancia a zmierenie sa aj s partnerovymi nedostatkami a co takto sa porozpravat a vztah si upravit tak aby vyhovoval obom a nemuseli ste sa utapat v myslienkach na inych chalanov?
ja tiez toho druheho stretavam stale aj ho budem stale stretavat ale ja sa premozem u som sa velakrat premohla ale teraz sa premozem uz navzdy lebo ej skurveny kokot ktory len vyuzije a odkopne alebo len stale vyuziva ............mam svojho chalana velmi velmi ale fakt velmi rada a chem byt s nim ....... najradsej by som bola keby som uz toho kkta nikdy nestretla tak ti radim zabudni tiez an toho druheho a ostan so svojim frajerom