rozmysli si ci chces radsej oslavovat v nejakej polorozpadnutej budove, tancovat na milion krat ohrate pesnicky a napchavat sa zakuskami, alebo si cela trieda spolu vyrazite na nejaky paradny vylet do zahranicia...pri more.
ja som na vlastnej stužkovej nebol kvôli istým veciam, ale keby sa to malo zopakovať ešte raz, už by som sa na to pozeral inými očami a kľudne by som išiel... predsa len ak sa ti niečo nebude páčiť, môžeš odísť hocikedy aj po programe...ale keď budeš s nimi trčať niekde na výlete alebo neviem kde, tak budeš nútená to s nimi pretrpieť ale vy musíte najlepšie vedieť aký ste kolektív a tak ďalej...my do toho nevidíme
Boli sme absolútne nemožný kolektív a možno to bola trápnosť, ale dnes sa dobre bavím na spomienkach či už zo samotnej stužkovej, alebo z jej organizácie
stuzkova je len draha traposina pre RODICOV A PROFAKOV, ti maju z toho ovela viac ako vy... Profaci sa zadara nazeru a popozeraju a rodicia si poplacu a zaplatia tazke love...
Toto by avsak mali byt vase chvile, preto je ovela lepsia spolocna akcia ako napr. chata atd.
My sme mali stuzkovu aj ked som bol stale proti a dodnes to lutujem
@delpurr Na chatu sa ti pol triedy vybodne... (Vlastná skúsenosť... nešlo síce celkom o chatu, ale o podobný výlet, bolo to asi tri týždne po maturite, všetci sľubovali ako prídu a nakoniec sme tam z celej triedy (34 ľudí) boli dve baby a asi ôsmi chalani... (ostatní za trest obdržali okolo tretej ráno telefonát, väčšinu ľudí sme zastihli na ceste z diskoték a podobne :/ )
A ten výlet, pokiaľ by bol do zahraničia, by tiež nemusel vyjsť práve najlacnejšie...
stužková! veď to je úplne fasa trápna vec ja som bola najprv za výlet, potom ma chytil sentiment a chcela som stužkovú a nakoniec sme sa celá trieda rozhádali a museli sme mať stužkovú. taká pekná gymplácka klasika
ale po mojej skvelej stužkovej som naklonená práve tej trápnosti
tak zalezi od teba, ja som rad ze sme mali stuzkovu bo na tej nasej... no tak som sa dojebal najlepsie ako este na ziadnej chate alkohol a ine veci tiekly (a dymily sa prudom tie trapnosti ako tance a tak sa dali vydrzat celkom
O tom vedieme debaty aj my v triede.. Výlet musí byť nezabudnuteľný zážitok, kopec srandy.. ale na druhej strane, rodičia by pri tom chceli byť asi tiež.. Je mi to jedno, ale skôr asi tú sužkovú, hoc výlet by mohol byť super
výlet.. jednoznačne.. celá stužková je trápna fraška a nesúhlasím vobec s nejakou oslavou.. kazdu chvilku sme sa hadali na programe , na hentom a na tom..
zdalo sa mi trapne usmievat sa tam na ucitelku, ktora ta pri maturite potopí jak mača..
Veď jedine pri prípravách na ňu sa mi môže stať, že sa všetci ľudia okolo mňa pôjdu posrať z tvaru pohárov, či z toho, ako zatancujeme tú umelú somarinu v programe ...
A o zbytok už sa postará teta Helenka, ach, trápnosť sama o sebe má neskutočné čaro
určite výlet niekde do zahraničia...mali sme tam aj stužkovú,,,a neužívali sme si len jeden večer,,ale sedem nezabudnuteľných nocí ... aaaah to bola nádhera
fakt ani jedno stuzkova moja bola sice fajn, ale zbytocna, a vela veci nevyslo, a na vylet by nesli vsetc..pokial ste dobry kolektiv, majte stuzkovu a potom chodte niekam na chatu..
jednoznacne vylet..za tie prachy co das za jeden vecer na stuzkovu si mozes uzit cely tyzden niekde na supeer vylete...stuzkova je to zbytocne vyhodenie prachov len tak do luftu
@mielikki ani nie dozvuky, na tie aj tak nechodia všetci normálne stužková, a chata, alebo výlet do zahraničia, ak majú toľko peňazí.. naše dozvuky vyzerali tak, že na ne išla len "elita" a ostatní sme radšej dozvukovali každý sám..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Boli sme absolútne nemožný kolektív a možno to bola trápnosť, ale dnes sa dobre bavím na spomienkach či už zo samotnej stužkovej, alebo z jej organizácie
Toto by avsak mali byt vase chvile, preto je ovela lepsia spolocna akcia ako napr. chata atd.
My sme mali stuzkovu aj ked som bol stale proti a dodnes to lutujem
A ten výlet, pokiaľ by bol do zahraničia, by tiež nemusel vyjsť práve najlacnejšie...
ale po mojej skvelej stužkovej som naklonená práve tej trápnosti
zdalo sa mi trapne usmievat sa tam na ucitelku, ktora ta pri maturite potopí jak mača..
podla mna by sa to malo konat az po maturach
Veď jedine pri prípravách na ňu sa mi môže stať, že sa všetci ľudia okolo mňa pôjdu posrať z tvaru pohárov, či z toho, ako zatancujeme tú umelú somarinu v programe ...
A o zbytok už sa postará teta Helenka, ach, trápnosť sama o sebe má neskutočné čaro
ale jednoznačne Stužková