Určite každý z nás má svoje obľúbené jedlo ktoré si vie urobiť aj sám, prípadne vie aspoň recept Tak aké je to vaše? Kľudne pridajte postup, nech vyskúšam niečo nové...
ja robím napr. toto, keď má prísť na návštevu niekto, o kom neviem, čo má rád a zatiaľ (klopem na drevo) nikdy nesklamalo... okrem toho sa to dá spraviť kedykoľvek, je to ľahké a rýchle
no a môžeš si tam dať čo chceš... my sme skúšali už aj suchý salám opečený, dávali sme tam rajčiny, pravidelne okrem syru obyčajného dávam aj údený syr a nivu, rôzne bylinky... naozaj sa to dá spraviť na veľa spôsobov
hm listujem si v "Slovenskej kuchárke" a čo sa mi zapáči si urobím a také že najviac tak asi tiež tie zemiaky len ja tam miešam plno korenia aby to malo brutálnu chuť ...naposledy som tam miešal toto: grilovaciu zmes,zapekané kura, rasca ale mletá, soľ a dačo že 7 korení také bylinkové to je. Koľko s čoho ti neviem povedať lebo to robím od oka
Inak dobre je aj toto : kúpiš si morca dellu zmiešaš to zo smotanou , necháš to poriadne zohriať za stáleho miešania a potom normálne s cestovinami zješ taká rýchlovka len to už asi nieje varenie ale miešanie
moje obľúbené rýchle jedlo je plnené lístkové cesto rozvaľkám, pridám kečup, syr, salámu a korenie buď to zaviniem ako roládu alebo si spravím také väčšie šatôčky , upečiem a hotovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.mimibazar.sk/recept.php?id=1...
no a môžeš si tam dať čo chceš... my sme skúšali už aj suchý salám opečený, dávali sme tam rajčiny, pravidelne okrem syru obyčajného dávam aj údený syr a nivu, rôzne bylinky... naozaj sa to dá spraviť na veľa spôsobov
Inak dobre je aj toto : kúpiš si morca dellu zmiešaš to zo smotanou , necháš to poriadne zohriať za stáleho miešania a potom normálne s cestovinami zješ taká rýchlovka len to už asi nieje varenie ale miešanie
toto som varila cez víkend a je to úžasne. veľmi odporúčam
akože to je prvé čo ma napadl