Moja mama mi neverí. Nič zlé nerobím, učím sa celkom dobre, nefajčím, nechodím domov spitá (vôbec nepijem), ani nedrogujem, s nikym nespavam, nechodím po baroch... No ona mi aj tak v ničom neverí.. Nedávno som sa dozvedela, že hovorí o mne že trt*ám s cha
@emilywolf ach uprimnú sústrasť, ani mne nejako neveria, ale podľa toho, že som zmaturoval a študujem na vyške, tak už asi sami dozrievajú, že to všetko nie je pravda
@emilywolf mysli si, ze pijes. no tak prid zopar razy velmi moc opita, obryhaj jej kupelku, doved si domov nejakeho fetaka, ze toto je tvoj chlapec a ver mi, fakt mi mozes verit.. v tom momente prestane riesit tvoj zivot radsej
mati sa ma uz ani nepyta co robim na intraku, fakt to nechce vediet
a teraz kapke seriozne: mas len 16...chvilku este pockaj, ju by to malo prejst..
@acvd43xa7w no myslela som na to.. ale to nepoznáš moju mamu tá by ma za to zabila šak hej počkam.. a uvidim čo bude dalej či ju to prejde alebo sa to ešte zhorší
Rozhovor face to face nepomáha... Aspon u nás nie.. Skončí to krikom... Súhlasím s tým že povedz čo si sem napísala..A keď už hovorí , že trt*áš tak sa kašli na nu... nespí s nim ona ale ty...
ja som na tom rovnako... každý moj kamarát je vlastne moj milenec a už mi to lezie na nervy,že je taká paranoidná,ale tak jedným uchom dnu,druhým von.... no tá moja mi už slubila,že si prestane namyslať,takže sa fakt porozprávajte ... a ešte potom-chce to čas
neviem ake medzi sebou mate vztahy, ale skus zahrat na city. rozplakat sa a povedat ako ta trapi, sklamalo a rozosmutnilo (urazilo?), ze si to o tebe mysli. ze uz ta nebavi stale pocuvat aka si hrozna a nedokonala a ze nechapes preco ti to stale vycita, ked to nie je pravda. ze sa snazis byt najlepsia aka vies a preco jej to stale nestaci.
zahraj zufalu.
a pokial skutocne tie veci nerobis a trapi ta to, tak to bude doveryhodne. predsa len je to tvoja mamka. ma ta rada.
a ked to nepochopi, tak je to proste bezcitna chudera (prepac za vyraz)
Neverím, že jednoducho normálny, úprimný rozhovor s matkou nepomôže, ale ok. Tak začni robiť všetky tie veci, ktoré vraj nerobíš. Aspoň nech má dôvod tvrdiť tie hlúposti.
Mala som rovnaký problém. Nič zlého som nerobila a ona si aj tak myslela, že ak prídem zo školy o hodinu neskôr ako normálne, tak som určite fetovala niekde, že ak som bola vonku dlhšie ako 3 hodiny určite som sa niekde ožierala, že peniaze som chcela iba na cigarety, a že som spávala so všetkým čo sa mihlo v okolí... Nepoteším ťa, nepomohlo nič. Ani pokusy o úprimný rozhovor, ani citové vydieranie, proste... nič. Ona z toho musí vyrásť. Časom ju to prejde. A ak nie... držím palce, nech sa môžeš osamostatniť a mať pokoj čo najskôr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ked tak este ju dovez na detektor lzi
mati sa ma uz ani nepyta co robim na intraku, fakt to nechce vediet
a teraz kapke seriozne: mas len 16...chvilku este pockaj, ju by to malo prejst..
ako vravim, prekonala to
zahraj zufalu.
a pokial skutocne tie veci nerobis a trapi ta to, tak to bude doveryhodne. predsa len je to tvoja mamka. ma ta rada.
a ked to nepochopi, tak je to proste bezcitna chudera (prepac za vyraz)