len tam bol problém tuším s tou ich prijebanou reklamou, vkladá to do každého phpčka, treba si nastaviť manuálne vkladanie a keď budeš mať web nahodený tak ten kód niekde vložiť manuálne.
Neviem niektoré hej a niektoré vraj fungujú len tie reklamy čo si to tam samé pridáva tak to jebne hoci kam a koľko krát aj medzi php kód tak to môže ísť potom do faka...
@n0win0u teraz som tam pozeral v nastaveniach že sa to dá spraviť aj tak že to hodí reklamu len do jedného súboru ktorý si vyberieš a ostatných sa nedotkne
@horsiq Nz Nornálne si nastav manuálne vkladanie, a keď budeš mať všetko nahodené tak to vlož niekde do phpčka témy. A bude to fungovať. Kým som nemal môj ruský freehosting som fičal aj ja na » 15miki15.wz.cz
@horsiq No ja mám ayola.net, ale treba vedieť trochu rusky inač ti to je nanič. 250Mb, databáza, ftpčka, a 99,9% dostupnosť (a to nekecám!). Proste všetko. Ale budeš tam mať reklamu. Dá sa iba nastaviť či hore, dole alebo či banner či čo. To že ja ju tam nemám je iná vec .
Ale ak na to chceš umiestniť niečo seriózne (napríklad osobné portfólio), odporúčam ti kúpiť si normálne doménu s hostingom. Napríklad kedysi som mal na gigaserver.cz jeden projekt. Za 100Mb a doménu .eu zaplatíš ročne 358.80 Kč. Alebo určite sú aj iné služby ktoré ponúkajú aj lepšie ceny.
Ale ak to chceš len na kokotiny (typu miki.w6.ru) alebo len tak na hranie ti stačí freehosting
@horsiq No ruská ayola pridáva reklamu pri každom načítaní stránky, nevkladá ju sprosto do php súborov. A pri registrácií si niekde na internete nájdi ruskú abecedu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
len tam bol problém tuším s tou ich prijebanou reklamou, vkladá to do každého phpčka, treba si nastaviť manuálne vkladanie a keď budeš mať web nahodený tak ten kód niekde vložiť manuálne.
Neviem niektoré hej a niektoré vraj fungujú len tie reklamy čo si to tam samé pridáva tak to jebne hoci kam a koľko krát aj medzi php kód tak to môže ísť potom do faka...
Spravím ako hovorí miki vložím to manuálne.
Díky moc za radu
Už to môžem ojebať idem na yolu !
Sen toto sen !
Uvidíme
Daj prosím ťa nejaký hosting aj ten čo napr ty používaš lebo ma už fakt ošlahá...
Ale ak na to chceš umiestniť niečo seriózne (napríklad osobné portfólio), odporúčam ti kúpiť si normálne doménu s hostingom. Napríklad kedysi som mal na gigaserver.cz jeden projekt. Za 100Mb a doménu .eu zaplatíš ročne 358.80 Kč. Alebo určite sú aj iné služby ktoré ponúkajú aj lepšie ceny.
Ale ak to chceš len na kokotiny (typu miki.w6.ru) alebo len tak na hranie ti stačí freehosting
Rusky docela viem