takze hladam nieco uplne jednoduche a hlavne na tie videa lebo vacsina hudby ide na WM playeri v pohode ale videa sa strasne seru a na Winampe zas 2/3 videi co mam nejdu prehrat vobec ... takze co by ste mi poradili nieco fakt velmi jednoduche nepotrebuje
ok diky ludia lebo si neviem s toho mnozstva vybrat ... skusim asi ten VLC aj ked teraz som stiahol nejaky ZOOM player a vyzera to byt v pohode na tie videa tiez .... ale asi si budem musiet nechat aj winamp lebo ako som pisal na WMP mi nejde dost pesniciek no co uz zas o jednen program plnejsi bude tato 7 rocna rachotina
WMP... ak má problém s videami tak za to nemôže WMP, ale kodeky. stiahni si nejaký codec pack (napr All-in-one (to je názov), nainštaluj, a nemal by mať problém s ničím.
@crashhp - tiež som ho mal rád, kým neprišli s tou pojebanou novou verziou ktorá neprehrá nič čo nemá v library, takže ekď chceš niečo pustiť musíš to najprv pridať do jeho library a až potom... a tá stará už sa mi nikde nedá nájsť a stiahnuť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
WMP... ak má problém s videami tak za to nemôže WMP, ale kodeky. stiahni si nejaký codec pack (napr All-in-one (to je názov), nainštaluj, a nemal by mať problém s ničím.
@crashhp - tiež som ho mal rád, kým neprišli s tou pojebanou novou verziou ktorá neprehrá nič čo nemá v library, takže ekď chceš niečo pustiť musíš to najprv pridať do jeho library a až potom... a tá stará už sa mi nikde nedá nájsť a stiahnuť...