Začínam byť dosť hladná a doma nič nemáme, rozmýšlam že by som si aj dačo navarila, ale bojím sa dačoho moc komplikovaného, keďže moje kulinarske schopnosti sú nulové Čo si varievate vy tak na rychlo na obed? pojdem aj do obchodu ak bude treba a bude s
Cestovinky, alebo zober kura nakrájaj na pásiky, ochuť trošku, drbni na panvicu, opeč, nakrajaj si zeleninku hod do hrnca neskôr s opečeným mäsom podus trošku kým ti paradajky pustia šťavu, zabi do toho ešte trošku sójovej omáčky, dosol, dokoreň a daj si s cestovinami alebo s ryžou
@strangelady no môže byť neviem co viem, tak toľko vecí čo som blokoval, toľko druhov.. si pametam že niečo ako kaiserka natural alebo cereálna stojí 0,11€ ale tieto veci sa nerátajú ako obed to treba niečo poriadne do žalúdka napríklad také morča celé jaké je hodiť do trúby.. @parttimelover abo si kúp napr kuracie mäso naklep si daj do obalu a vypráž a máš.. tiež taká rýchlovka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja si robievam kuracie maso,cesnak,cibula,smotana/biely jogurt niekedy aj s varenym karfiolom a mrkvou
do polhodiny to mas hotove
navyše v Lidli máš proste všetko lacné, sladkého tam môžeš kúpiť tonu za 2€, energeťáky tam nejako 0,40€ stoja...
.. ale tak vážne tie cestoviny, špagety.. sú nič