@humencan prečo by sa baba mala vykašľať na chlapa, ktorého miluje, len aby "dala šancu na vzťah" nejakému debilovi, o ktorého naozaj nestojí! Zmier sa s tým, že ťa nechce! Ja sa tiež nepchám do riti každému chalanovi, čo sa mi páči a keby som už nejakého aj chcela získať, určite by som o ňom nerozbľakovala po celom nete! Vieš, ako sa musí cítiť?!
@bangbangboom hej hej však jasné, že je to fake o Žanete tu už mal témy @zemplincan potom tuším nejaký piter050599 či také dačo ale predpokladám, že všetko je to jedna a tá istá osoba....
Vy si fakt myslíte, že témy o nej sú len tu? Ja ju vyprovokujem. Otázkou ostáva len to za ako dlho. Ja si vydobijem u nej konverzáciu za akúkoľvek cenu.
@humencan Kde sme? v stredoveku? haló, zobuď sa! baba nechce chalana, ktorý jej bude prikazovať, čo má robiť! Ak jej budeš robiť toto, tak ťa nanajvýš dá na políciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov