Ahojte všetci. Nenájde sa niekto z vás, kto videl film: Jesenná zato silná láska, réžia: Zita Furková, rok: 2003, hl. úlohu hrá Ester Geislerová. Na ulozto sú len 4 ukážky filmu, niekedy bol film zavesený aj na youtube. Má ho niekto? Ďakujem za reakcie.
Bohužiaľ ti neviem pomôcť, aj keby som veľmi chcela. Viem ako sa cítiš, keď chceš film/seriál a nikde neni Toto sa mi stalo už niekoľkokrát a to som ešte písala aj do televízií
@retroslovak ja som chcela Toskánsku vášeň 3. a 4. sériu, lebo na SR vydali 1. a 2. s dabingom a písala som do STVčky a hneď mi aj odpovedali. Takže ked si pamätáš, že to vysielali na STV tak im určite napíš. Môžeš skúsiť aj Markíze aj Joj, ale oni tak často (niekedy vôbec) neodpovedajú.
Poprípade skús nájsť ten seriál v orignály alebo po anglicky (poprípade v inom jazyku, ktorý ovládaš) ja som tak hladala a som nenašla, preto som písala do televízie Veľa šťastia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
A aký seriál/film si chcela a do ktorej televízie si písala?
Bohužiaľ ani tam nič.
Poprípade skús nájsť ten seriál v orignály alebo po anglicky (poprípade v inom jazyku, ktorý ovládaš) ja som tak hladala a som nenašla, preto som písala do televízie Veľa šťastia!