no ja som si to tiež neuvedomil a zjedol som už šunčičku s taveným syrokrémom.......odteraz už si budem dávať skurvený pozor, lebo keď sa nemá tak sa mema žrať mäso.....a jebať sa tu nebude a bude!!!........filip
to je zjavne nejaký kresťanský "sviatok" k ukrižovaniu Ježiša, ktorý neuznávam a aj tak som už roky vegetariánom, takže ma to vonkoncom netrápi, či je streda, alebo piatok mäso nekonzumujem v žiadny deň.
Nejem, a žiadny problém mi to nerobí. Ani to nepociťujem ako nejaké obmedzovanie. Ved čo už sa môže stať alebo o čo budete tak strašne ukrátení keď si jeden deň nedáte mäso?? To je tá rozmaznanosť ľudí...
@midnight (teraz sleduj ako som sa vzdelavala 8 rokov na cirkevnej skole) je to dnes a ak si dobre pamatam je to zaciatok 40 dnoveho postu respektive 40 dni do velkej noci ci daka podobna kravina. kedze to je cirkevny sviatok tak nemas zrat maso a ked si na omsi tak dostanes od uja knaza na celo krizik z popola ktory ti uspesne cely den zasiera vsetko v okruhu 3 metrov a vyzeras ako indian
ako pozerám asi som tu (skoro) sám čo ho dodržiaval a pritom jedol iba 2x suché rožky (mňam) no zas až také suché neboli .D ale teraz si môžem hrdo povedať - vydržal som to! gratulujte mi!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
Hladný v škole predsa NEBUDEM! A suchú bagetu jesť nebudem! Dobrú chuť všetkým, čo pôst dodržujú asi tak ako ja.
a keby som to vedela, vôbec by ma to netrápilo.
Jak to má akože boha potešiť, že nejete mäso? Že to má byť nejaká obeta, prejav vďačnosti? Nemôžete byť vďační vo vnútri?
Celý ten systém obetí v náboženstvách je divný.
uprednostňujem vyradenie sladkostí na pôst.
a nejedla som mäso
btw mám stredu na háku
...asi