som taký "nočný tvor", niekedy jem v noci viac ako cez deň recept na prestanie nemám, aj keď niekedy sa tak prežerem a je mi zle, že ma to chvíľkovo odradí od nočného hodovania
@obliviate poocovanie sa da vyriesit tak, ze cez den si pojdes zacvicit a vecer budes unavena ze ani sa ti k tomu pocitacu nebude chciet ist a samozrejme ziadna kava cez den, ani vecer
snažím sa jesť pravidelne v určitom čase, večer okolo 17:00 - 18:00, ale už sa mi stalo, že som jedol aj o 19:30, no potom som dlho hore, aby mi to vytrávilo
neviem ako to mas ty, ale ja vzdy po tych styroch - piatich hodinach zacinam byt znova hladna, takze idem spat vzdy skorej kym to pride snazim sa kazdy den vecerat o 19:00 a spat chodievam tak o 23:00, takze ma hlad nechyti, ak aj nahodou zacinam byt hladna, dam si pohar vody
ani nie ja chodievam relatívne skoro spať a ked spím tak spím. Zyčajne už po šiestej ani hladná nie som, ale nemám problem si dať niečo aj o deviatej desiatej ked ma chyti hlad...
ale kks u priatela jak sme raz jedli kapustnicu o druhej ráno to mi bolo teda..
Poznam jednu kamosku co sa uprostred noci zobudi a ide sa najest...ona je hladna v kuse a nemoze pribrat...a jedneho kamarata co sa uorostred noci zobudi a ide fajcit ...nechapem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@mefistofel
v noci mi nechutí, radšej spím
Ale zaspavam neskoro, takze napr. nejest po piatej si neviem predstavit...
ako nehovorim ze mne to niekedy pomohlo to cvicenie , ale tak aspon ma potom clovek zo seba lepsi pocit a moze sa aj najest aby nemal take vycitky
skús vždy ked na teba prídel hlad vypiť vody a tak to robiť až kým spať nepôjdeš =D
ale kks u priatela jak sme raz jedli kapustnicu o druhej ráno to mi bolo teda..
filip