Prvá reakcia: Akože prosím? Keď nevyzerám dobre, nemôžem pre nich robiť? A kto bude mojím katom, čo bude ako všemocný súdiť, či vyzerám dostatočne dobre? Kto mu dal mo
ja nenavidim tu reklamu na ...no ale uz neviem aky alkohol...co tam je zena s muzom na plazi..ona dohno stale hubuje az ju on vyfukne....a potom s poharikom v ruke taky j**nuty slogan ze aj muzi maju svoje dni!...vrazdila by som!!!..zeny su vykreslene ako frflosky a harpie a chlapi ako chudacikovia
ale cela ta reklama a spolocnost je zalozena prave na tom, ze muzom bude dopriany maximalny luxus a ten je samozrejme spojeny s krasnymi zenami...ci chceme alebo nechceme..nedaju tam predsa nejaku spatu...
prepac..ale ty keby si mala spolocnost..tiez by si nechcela aby ju reprezentovala nejaka otrasna , neudrziavana, nezdravo vyzerajuca zena s mastnymi vlasmi a zltymi zubami...
luc.ka to kde si vzala taky blud, ze letusky su pipenky???ja som mala ist tiez robit letusku, ale nemozem kvoli tetovaniu..a za pipenku sa teda urcite nepovazujem..na to potrebujes aj nejake tie znalosti (minimalne spomeniem jazykove) moja...
9. klídek ja netvrdím, že sú úplne vymetené ja len, že najprv každý pozrie na to, ako vyzerá, až potom sa zaujíma o nejaké znalosti. Mohla by si hovoriť plynule 10 jazykmi, ale keby si vyzerala hrozne, pochybujem, že by ťa zobrali
Co ja viemmas pravdu preco by ta nemohli zobrat aj ked nie si zrovna pekna? Ja neviem toto su veci ktore neriesim a ked sa niekomu nepacim tak nech si strci najblizsi dick do huby.
Mali by ste obmedzit pozeranie TV a chodenie na ICQ, lebo vam z toho uz asi dost zaje****
Co ma byt ze su ziadane pekne baby, to nie je diskriminacia.
Kebyze som 150 centimetrov vysoky, sportovo slaby chalan a nezoberu ma do NBA tak sa tiez nemozem stazovat na diskriminaciu.
Kebyze som primitiv s IQ 70 a nezoberu ma na MIT alebo Harvard, tak sa tiez asi nebudem moct stazovat na diskriminaciu.
Vsade su nejake podmienky a ty ich bud splnas alebo nie, zabudni na diskriminaciu. Alebo si zaloz nejaku firmu a zamestanvaj predovsetkym skarede babi.
Anzu podla mna prehanas a beries to az prilis osobne. Ehovorim ze to je super ale pokial ma pamat neklame tak vacsinou na "letakoch" hladame letusky a hostesky je napisane ze ma byt pekna a vysledok je vzdy taky ze peknych je tam par (letel som x krat a vyslovene ze peknu letusku som videl asi tak raz, dvakrat a hostesky staci si pozret fotky napr z redlinu...).
Firma patri niekomu a ten niekto sa rozhodol image svojej firmy postavit na takychto reklamach a nalakat ludi - je to jeho vec. Osobne si viem predstavit aj lepsiu reklamu na airlolinky, ale to nie je moj problem a nechapem co sa nad tym tak rozculujes. Ked tam chces ist tak to riskni ked nie, tak na co sa zbytocne stves ze majitel je sexista? Aj tak ho nezmenis kedze s takymto image sa dopracoval az tam kde je teraz.
Co sa tyka reklamy na fernet (pri tom jazere s tou ufrflanou zenou) podla mna to je vtipna reklama, ktora sa pohrala so slovickami a vyuzila stary stereotyp - zena ma kramy a je s nou na nevydrzanie. Nechapem co sa urazate, sa nad tym pousmejte zoberte to sportova a je to. Tak ako chlapov X krat "strapnili" v reklamach, casakoch a neviem kde vsade este tak si tentokrat zobrali na musku zeny (kedze malo zien pije klasicky fernet).
Podtrzeno a secteno taketo reklamy (axejet) aj ked sa mi nejako nepacia mam na haku a podla mna okolo nich netreba robit nejaky rozruch. Reklama o spolocnosti cosi aj vypoveda takze prvy dojem je z reklamy a ked poburil tak kaslite na nich a nevyuzivajte ich sluzby. Ak si chcete zistit ci to je pravda tak si kupte letenku, chodte na konkurz a uvidite ci to je len zla reklama alebo skutocnost. Ak sa vam to nepaci mozte sa postavit do radu feministiek ktore bombarduju spolocnost urcite nejaky ten cas a prd z toho.
16) keby chcela byt cely zivot letuskou, tak spravi vsetko preto aby vyzerala tak aby ju vzali..tym nemyslim plastiky ani nic podobne..kazda zena dokaze vyzerat sympaticky..len sa musi naucit ako..
a ti co nechapete krasne zeny, muzov, auta... v reklamach, nechapete biznis a daleko to nedotiahnete..sorry...
ale mna taketo veci strasne rozculuju...baby, ktore nevyzeraju super sa robia ako strasne im taketo reklamy vadia a pritom keby boli krajsie sa tam tlacia aj nasilu...
Boze videli ste reklamu? Veď tam zákazník ležal z letuškou vo vírivke. A nebodaj by si mal priplatiť za to aby sedel vo výrivke z odpudzujocu škaredou ženou? Anzu ty by si si isto tiež priplatila za to aby si mala vo výrivke otrasného chlapa a nie nabúchaného svalovca. Už to vidím...
Čo sa týka taj reklamy na fernet. A čo ako? To aby sme sa teraz začali ohánať každou somarinou kde je žena vykreslená horšie ako muž. A čo takto tá reklama na Báječnú ženu kde leží ten tlstý chlap na gauči a striasa omrvinky za špáru gauča. Podľa tvojho myslenia by som sa mal najskôr uraziť.
no tak ked uz sme u toho mohli dat do tej reklamy aj nejakych fesnych stewardov a boli by sme vsetci spokojny ci ta letecka spolocnost prepravuje iba muzov?
30 woow parada, moze byt najprv spravim anketu pre zeny akych muzov by si predstavovali, potom pomaly zacnem zhanat potencionalnych stewardov a pak uz jen vzhuru do nebes
Nemyslím si že hlavné kriterium na letušku je byť pekná, jasné že tam berú aj normálne baby a nie len krásavice. Hlavné je aby niečo vedeli. To ako to prezentuje reklama je už niečo iné..
9. ako to ze si nemohla kvoli tetovaniu? to baba co ma tetovanie nemoze byt letuska? lol
mam pookazene detstvo
22. pokial viem aj muži su letusky len sa to vola steward to pvoolanie ale je to to iste....
a k teme:
aj man ta reklama celkom irituje.....ale inak mi jeto dost jedno...vzdy ked to vidim na icq tak ma to sokuje a dalej to neriesim....
ale tvoje podanie bolo strááášne feministcke (nie že by si na to nemala právo ale sama si povedz Chcela by si robit jetusku? aj keby si vyzerala akokolvek....
anzu: keby dobre vyzerajuca, ale hlupa holka chcela ist na vysoku a neprijali by ju, tak by si povedala, ze je to diskriminacia, ze na vysku beru len inteligentnych ludi... mala by pravdu ?
k tomu tetovaniu...uz neviem kto sa to pytal...tetovanie mozes mat..aj piercing..ale nie na viditelnom mieste... a ja mam oboje... a neviem preco..proste je to pravidlo ako to, ze musis vediet plavat..neviem ci to plati vsade...ale ta ponuka co som dostala ja tuto podmienku mala..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Vsak ked je skareda, tak tam nepojde.
Insanebutalive: vdaka za prejav suhlasu
prepac..ale ty keby si mala spolocnost..tiez by si nechcela aby ju reprezentovala nejaka otrasna , neudrziavana, nezdravo vyzerajuca zena s mastnymi vlasmi a zltymi zubami...
inak ako tiež sa mi takéto reklamy hnusia
najnovšie bilbord s nahou ženskou čo má medzi nohami korčulu, či čo...
Co ma byt ze su ziadane pekne baby, to nie je diskriminacia.
Kebyze som 150 centimetrov vysoky, sportovo slaby chalan a nezoberu ma do NBA tak sa tiez nemozem stazovat na diskriminaciu.
Kebyze som primitiv s IQ 70 a nezoberu ma na MIT alebo Harvard, tak sa tiez asi nebudem moct stazovat na diskriminaciu.
Vsade su nejake podmienky a ty ich bud splnas alebo nie, zabudni na diskriminaciu. Alebo si zaloz nejaku firmu a zamestanvaj predovsetkym skarede babi.
aj ja by som chcela byť letuška ale... no čo už
Firma patri niekomu a ten niekto sa rozhodol image svojej firmy postavit na takychto reklamach a nalakat ludi - je to jeho vec. Osobne si viem predstavit aj lepsiu reklamu na airlolinky, ale to nie je moj problem a nechapem co sa nad tym tak rozculujes. Ked tam chces ist tak to riskni ked nie, tak na co sa zbytocne stves ze majitel je sexista? Aj tak ho nezmenis kedze s takymto image sa dopracoval az tam kde je teraz.
Co sa tyka reklamy na fernet (pri tom jazere s tou ufrflanou zenou) podla mna to je vtipna reklama, ktora sa pohrala so slovickami a vyuzila stary stereotyp - zena ma kramy a je s nou na nevydrzanie. Nechapem co sa urazate, sa nad tym pousmejte zoberte to sportova a je to. Tak ako chlapov X krat "strapnili" v reklamach, casakoch a neviem kde vsade este tak si tentokrat zobrali na musku zeny (kedze malo zien pije klasicky fernet).
Podtrzeno a secteno taketo reklamy (axejet) aj ked sa mi nejako nepacia mam na haku a podla mna okolo nich netreba robit nejaky rozruch. Reklama o spolocnosti cosi aj vypoveda takze prvy dojem je z reklamy a ked poburil tak kaslite na nich a nevyuzivajte ich sluzby. Ak si chcete zistit ci to je pravda tak si kupte letenku, chodte na konkurz a uvidite ci to je len zla reklama alebo skutocnost. Ak sa vam to nepaci mozte sa postavit do radu feministiek ktore bombarduju spolocnost urcite nejaky ten cas a prd z toho.
inak aj som tiez este nevidela skaredu letusku
a ti co nechapete krasne zeny, muzov, auta... v reklamach, nechapete biznis a daleko to nedotiahnete..sorry...
a že je niekto symparický ešte neznamená, že môže byť letuška
ok, končím s touto témou
Čo sa týka taj reklamy na fernet. A čo ako? To aby sme sa teraz začali ohánať každou somarinou kde je žena vykreslená horšie ako muž. A čo takto tá reklama na Báječnú ženu kde leží ten tlstý chlap na gauči a striasa omrvinky za špáru gauča. Podľa tvojho myslenia by som sa mal najskôr uraziť.
Prepáč ale mi pripadáš ako strašná feministka...
no tak ked uz sme u toho mohli dat do tej reklamy aj nejakych fesnych stewardov a boli by sme vsetci spokojny ci ta letecka spolocnost prepravuje iba muzov?
mam pookazene detstvo
22. pokial viem aj muži su letusky len sa to vola steward to pvoolanie ale je to to iste....
a k teme:
aj man ta reklama celkom irituje.....ale inak mi jeto dost jedno...vzdy ked to vidim na icq tak ma to sokuje a dalej to neriesim....
ale tvoje podanie bolo strááášne feministcke (nie že by si na to nemala právo ale sama si povedz Chcela by si robit jetusku? aj keby si vyzerala akokolvek....
to je tak ako sa srať nad tým že ťa nezobrali do práce lebo nemáš vysokú
alebo keď ťa nezoberú, lebo požadujú komunikatávnosť?... je to diskriminácia?
Podľa mňa čo vravíš nieje diskriminácia, to je trošku o inom....
ako je pol tretej v noci a aj tak mám zlú náladu tak sa mi to písať nechce,
ale rozhodne to považujem za blbosť to čo si napísala