je to iba tym ze si akosi nevsimam okolie alebo na orave nie kde nikdy kde by sa dala zacvičiť joga alebo taebo ??? ak niekto vie viac ako ja budem rada ak pripise vverele dik
joga by dakde mala byt, ale myslím že len nejaký tvrdošín alebo dolný kubín. veď v tvrdošíne je buddhistické centrum (ak ma pamäť neklame), tak tam by to aj mohlo byť. námestovo pokiaľ viem tak nič také nerobí, maximálne aerobic. taebo, no skús sa opýtať na gymnáziu v NO, že či si ho nemôžeš zacvičiť niekedy spolu s niektorými dievčatami lebo teraz tam nedávno do gymnastickej učebne dali plazmu a je tam možné cvičiť všeličo. a viem, že sa tam cvičí aj taebo, lebo som tam chodila, tento rok som maturovala a profák nás do toho často nútil inak teabo, neviem neviem či niekde v okolí to vôbec nájdeš, to je také cvičenie že si doma zapneš DVD a ideš vieš ako... aspoň čo sa SR týka. treba sa aj pekne popýtať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty