Nooo ja Johnyho uznavam uz asi od vtedy co som prvy x uvidela noznicovoruky Edward..Tam sa mi zalubil a od vtedy som pozeravala vzdy filmy kde bol on..A naozaj on zahra vsetko..genialny herec..moc moc uznavam
ako Jack Sparrow uzasny zboznovany a napriklad v cokolade hral tiez uzasny ale zoberte si napriklad charlie a tovaren na cokoladu tam hral wonku a bol uplne uzasny neuveritelny prosto na oskara
johnny depp je skvelý herec, ale mám taký pocit, že všetci si ho automaticky spájajú len s pirátmi karibiku, podľa mňa strašne precenenej triológii, ktorá je, povedzme si úprimen dosť nudná. najlepší deppov film je podľa mňa dead man, ktorý natočil jim jarmusch. a samozrejme si ma depp získal aj vďaka timovi burtonovi, ktorý si ho vybral za svojho dvorného herca.
Súhlasím s Kratom s dodatkom, že aj taký arizona dream bol skvelý (a johnny v ňom samozrejme). ja som sa však asi najviac bavila na Stratení v la mancha, polodokumente o tom ako sa chudak Terry Gilliam snažil natočiť film.... ale k teme: Johnny je jeden z najtalentovanejcich hercov ktorych holywood vyprodukoval a som veľmi rada, že sa nezúčastňuje len kasových trhákov, ale aj nízkorozpočtových, poprípade nekomerčných filmov.
no v prvom rade som si nemyslela, ze tuto diskusiu zalozi chlapec...neber to prosim osobne ....ale vdaka ti ze si to zalozil, lebo keby si to neurobil ty tak by som to urobila ja
a teraz k veci....Johnnyho proste milujem...skvely herec...a hlavne skvele vyzera MILUJEM
Napriek množstvu ocenení, za najmagickejší označil moment, keď stretol 10-ročné dieťa, ktoré mu povedalo: "Zbožňujem kapitána Jacka Sparrowa."....toto ma dostalo =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pre mna bol naj v "kokain" "prirati z karibiku" a v "strach a hnus v LA" ..
a uz sa tesim na sweenyho toda, teraz to bude v kinach, vraj je to pecka, nominacie na oskara, atd... jaj
a teraz k veci....Johnnyho proste milujem...skvely herec...a hlavne skvele vyzera MILUJEM