podla mna by mali okamžite zakazať tolko kriminaliek pušťať ,ved to je chore je mi zle z toho, pozeraju to moji mali braškovia s otvorenou hubou každy večer ,tie seriali su uplne chore a nechutne ,hadajte kde beru brutalny vrahovia inšpiraciu ,hlavne mi
akoze podla mna je blbe obvinovat nejaku televiziu z toho ze to pozeraju tvoji mali braskovia. snad v rodine rodicia/starsi brat by mal zodpovedat za to, ci deti nepozeraju v telke daco co by nemali... a csi je podla mna vecer, vtedy "mali braskovia" uz podla mna maju spat...
ale jojka ma vdaka csi vacsiu sledovanost lebo je vazne malo serialov ktore za nieco stoja, mnadokonca priam facsinuje ako dokazu z niecoho nevinneho ako je pohlad zistit vrazdu (prehanam ale nevadi)
nech každý pozerá, čo chce. Ak sa ti nepáčia kriminálky, prepni na iný program. A že tie programy pozerajú deti, to je problém ich rodičov a STARŠÍCH SÚRODENCOV.
@21 tomáš, šak ja AXN zbožňujem axn crime síce nemám... ale stačí aj to obyčajské potom večerný program je csi miami - csi new york - myšlienky zločinca - kosti
a nie, nie som psychopat... občas si pozriem aj nejaký český film a dokument na national geographic a discovery
kaze ti niekto aby si tu jojku a serialy sledoval alebo co??! komu sa to paci ako aj mne bude to pozerat a komu ne jeho problem,boli by jebnuti v JOJke ludia kebyze zrusia kvoli dakym individuam serialy vdaka ktorym maju vacsiu sledovanost....omg ludia rozmyslajte...
heej ale stale lepsie toto ako nejaky derick abo matlock : neblaznite a, ze tam beru inspiraciu vrahovia? neprehanas? ved prave, preto ze tych vo filme za ten cin vypatrali, tak to asi nebudu uz robit :
ja telku nepozeram, reklamy, debilne telenovely + dookola sa tocace serialy ma nezaujimamju (okrem sipmsons a frasiera filmy zas milujem ale v telke davaju same stare braky takze bud kino alebo stahujem
Ja už pozerávam iba Jojku ja Markízu už ani nepozerávam a ja Jojku pozerávam kvôli CSI,pretože je to fascinujúce ako pomocou vedy vedia nájsť vraha. Aj vražda,ktorá vyzerá,že sa dá ľahko vyriešiť je zamotaná. Podľa mňa je dobré,že Jojka dáva kriminálky a tým si aj zvyšuje sledovanosť. A naviac chodí to takmer presne. Ak sa ti nepáči,že to tvoji bratia pozerajú,tak im to jednoducho zakáž a bude pokoj.
jojka je plne na ... telka akoze csi fajn ale tie somariny ze panelak, farmar hlada zenu a pod. to akoze ja nemusim. Jj radsej markizu a nie len pre seriaal tisic a jedna noc ktory rada pozeravam ale to je moj osobny nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
k teme...som za ostatnych ...braskovia maju brachu a fotrovcou a ti im maju ukazat smer postel alebo smer hracky a je po probleme
a to ze to pozeraju tvoji bratia nie je chyba televizie,ako tu uz napisali viaceri.
kriminálky sú najlepšie!!! jediné, čo sa v tej telke dá pozerať!! ty asi nemáš AXN, že? potom by si bral jojku s rezervou
kriminálky forevr
a inak AXN je dobre mas tam CSI New York, DR.House, Stargate a kopu dalsich super serialov po cesky
a nie, nie som psychopat... občas si pozriem aj nejaký český film a dokument na national geographic a discovery
a ked su tvoji braškovia malí, tak by by to pozerat asi nemali
však byva tam samizda aj napísané, od kolkych rokov to je, tak by sa to mohlo ustriehnut, ked nechceš aby to pozerali