budem ozdobovat upratovat radovat sa z darcekov zrat zrat a este raz zrat popritom priberat pojdem babke darceky pobrat budem sa tesit na silvestra ked konecne pride mi zas vybuchne pirat v ruke ako minuly rok a budem cely cas sedet doma s opuchnutym prstom a piť detske sampanske medzitym budem v pondelky roznasat letaky v novom roku sa budem tešiť z eura aj ked mam prachy premenene na eura uz mesac a potom sa chystat pomaly do skolicky a lustiť tu debilnu olympiadu z matiky a zo zemaku stačíí?
upratova,piect,pojdem na birdz stretk ,moznio parkrat von, tesit sa z darcekov ked nejake dostanem, jest, potom mozno cvicit, ale viac jest ..pojdem na ultrazvuk a potom 8.1 do skoly
Noo cez prazky si budem dokončovať jazdy na autoškolu, potom upratovať, chodiť na doučko, pripravovať milión vecí do školy a potom samozrejme oddychovať chodiť po návštevách a tak ....
ja budem : pozerat tv,potom chvilu na nete ,este k tomu prebehnut sa so psom a na zaver vela papat x) xD..toto je moj cely prazdninovy program ...a este oslavovat silvestra a prichod eura samozrejme
ja sa budem navjpr preztierat vsetkym co doma najdem, po vianociach sa budem venovat svojmu konikovi a po novom roku budem s kamoskami u oca stavat new stajnu....no a po veceroch sa budem ucit dejak na olympiadu
budem doma, budem chodiť von, skúsim si vyliečiť tú chlopňu, ktorá sa mňa ide, pôjdem k babke (jeden kus, druhý kus), pôjdem do NR na nákupy, potom dobehnem učivo, ktoré som zameškala, keď som bola "chorá," dopíšem poznámky, možno niečo upracem, budem sa hádať s mamou (tým pádom aj otcom), bratom a budem sa tešiť na to, keď sa tieto debilné prázdniny skončia a ja sa odtiaľto vymocem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov